Türkiye'de ekonomik kriz gittikçe derinleşiyor.
Sosyal medyada yayınlanan bir sokak röportajında konuşan emekli bir vatandaş, geçinemediğini söylerken gözyaşlarını adeta tutamadı.
Emekli bir vatandaş, "Vallahi ben 3.500 alıyorum para yetmiyor." dedi.
Muhabirin "Geçinemiyor musunuz?" sorusu üzerine Emekli vatandaş, "Geçinemiyorum, gerçekten olmuyor... Bizi yaktılar." diyerek ağladı.
Şanlıurfa'da yapılan sokak röportajında, emekli vatandaş öylesine dolmuştu ki sözlerini tamamlayamadan ağlamaya başladı. O anlar adeta yürekleri dağladı.
Muhabirin, "Asgari ücrete zam geliyor ve aynı zamanda diğer ürünlere de zam geliyor, nasıl değerlendiriyorsunuz" sorusuna yanıt veren emekli vatandaş, “Ben 3500 TL alıyorum, para yetmiyor, geçinemiyoruz” dedikten sonra cümlesini tamamlayamadı.
Gözlerinden yaşlar süzülen vatandaş, röportajı tamamlayamadan oradan uzaklaştı.
O anlar sosyal medyada gündem oldu.
Yeniçağ
İmamoğlu Erdoğan'a seslendi: "Bugün yönettiğin Türkiye'de kanun nizam kalmadı"
Kızılay’ın 120 milyon euro değerindeki ihalesi Menzil’e mi verildi?
İstanbul’da ekmek fiyatlarına yüzde 20 zam talebi!
Sedat Peker 'takas' iddialarına yanıt verdi!
Cemal Enginyurt Paris’teki kuyrukları yerinde anlatıp 'Avrupa'da geçinemiyorlar' diyen Erdoğan’a seslendi 'Paris’te kuyruk var! İzlemeni tavsiye ederim Sn Erdoğan'
'Harbiye'dekilerin cemaat kavgası'nda yeni gelişme: Atatürkçü teğmenlerin avukatlarından açıklama
CHP Genel Merkezi önünde koltuklu eylem!
'Açıklamaları' nedeniyle TRT dizisinden çıkarılan Mehmet Aslantuğ'dan oğluna mektup: "Umutsuzluk bir hastalık evlat"
Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş doğrusunu yaptılar
Bir anne, İBB'nin gönderdiği 'Yenidoğan Destek Paketi'nin içeriğini tanıttı