Anasayfa1
12 Şubat 2019 ( 441 izlenme )
Reklamlar

Enka İnşaat’ın Adapazarı ve Gebze doğalgaz santrallerinde üretim durdu!

Enka İnşaat'ın sahip olduğu Adapazarı ve Gebze doğalgaz kombine çevrim elektrik santrallerinde üretim durdu.



Enka İnşaat sahibi olduğu Adapazarı ve Gebze doğalgaz kombine çevrim elektrik santrallerinin EÜAŞ ile olan elektrik satış sözleşmesinin sonlanmasının ardından, bu santrallerde üretimin durduğunu açıkladı. Şirket açıklamayı dün akşam KAP’a yaptı. Açıklamada üretime tekrar başladığında bilgilendirme yapılacağı belirtildi.

REUTERS

https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonomi/enkainsaatinadapazarivegebzedogalgazsantrallerindeuretimdurdu3491492/?fbclid=IwAR2RmsaYSILyEZyR_RCrFBKZ5cwMFeeKbuJbORD0uN0RRsXbWNSreRpv0Bw

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan için “Canımı veririm” diyen Afgan genç 'Günlük 700 TL alıyorum' ‘İmamoğlu’na özgürlük’ kampanyasında harekete geçildi: CHP vatandaşın ayağına gidecek E‪rdoğan "millet bahçesi olacak" dediği araziye 20 kat imar izni verdi! Meclis'e Muharrem ayı tartışması damga vurdu: "Alevi toplumuna saygı duyulmuyor"