Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) kamuoyu ile paylaşılan Jeffrey Epstein dosyalarında adı geçen iki Türkiye Cumhuriyeti yurttaşından biri olan Banu Küçükköylü, konuya dair ilk kez konuştu.
Kız çocuklarına cinsel istismarda bulunmak ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamasıyla yargılanan ve 2019 yılında cezaevinde intihar eden ABD'li milyarder Jeffrey Epstein hakkında savcılık 943 sayfalık iddianame hazırladı.
İddianamede Jane Doe takma adıyla ifade veren kişinin Banu Küçükköylü olduğu iddia edildi.
Küçükköylü, pedofili suçlarının işlendiği Epstein’in sahip olduğu adaya giden yolcuların listesinde de yer alıyordu.
Halktv'de yer alan habere göre dosyada adı geçen Küçükköylü, Epstein’i tanımadığını söyledi.
Annesi ABD vatandaşı olan Küçükköylü “1988’den bu yana ABD’ye gidip geliyorum. Sık sık ABD’de kaldım. Ancak, Epstein’i hiç tanımıyorum. Uçuş kaydında yer alan ‘Banu Küçüköylü’ ismini gördüm. Tamamen bir isim benzerliğini düşünüyorum” diye konuştu.
"GÜZELLİK YARIŞMASINA KATILDIM"
İstanbul’da yatırım danışmanlığı yaptığını söyleyen Küçükköylü, ABD vatandaşlığını ise almadığını belirtti.
Küçükköylü, Türkiye’yi ABD’de temsil etmek için 1991’deki bir güzellik yarışmasına da katıldığı söyledi.
Banu Küçükköylü’nün yanı sıra annesi ve kız kardeşi, birkaç yıl önce tefecilere yönelik açtıkları davalarla gündeme gelmişti.
Tefecilere kaptırdıkları bir dizi gayrimenkul nedeni ile dava açan Küçükköylü ailesinin davalarının ise sürdüğü öğrenildi.
KRT
Yan yatan bina vinçlerle desteklendi, kurtarma çalışması yapıldı!74 izlenme
Türk Telekom’dan port ücretlerine büyük zam!46 izlenme
IMF, Dünya Bankası ve IEA'dan uyarı: "Hürmüz açılsa dahi fiyatlar yüksek kalabilir"12 izlenme
Dünyaca ünlü gazete: Kötü gidişin sorumlusu Erdoğan99 izlenme
Asgari ücret açıklanalı henüz 24 saat olmasına rağmen zamlar peş peşe geldi! İşte yeni gelen zamlar50 izlenme
Dolmabahçe’de yol çöktü!118 izlenme
Pikachu 1 Mayıs'ta da alanlara indi18 izlenme
Emniyet’te 7 yıl sonra ‘FETÖ’ operasyonu! 445 polis açığa alındı31 izlenme
YKS’ye girecek öğrencilerin sınav ücretlerini CHP'li belediye karşılayacak
Laik cumhuriyet pankartına ‘düşmanlığa tahrik’ suçlaması
CHP'li Deniz Yavuzyılmaz belgeleri paylaştı: "58 milyar TL kayıp, AKP'lilerden tahsil edeceğiz"
İstanbul'da AKP'den CHP'ye geçen Beyoğlu Belediyesi'ne dört koldan abluka geldi, tabelaları söküldü! O anlar canlı yayına yansıdı