Home
27 Aralık 2020 ( 243 izlenme )
Reklamlar

Erdoğan’a sert sözler söylemişti... Boksör Ünsal Arık bıçaklandı!


AKP’yi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı sert bir dille eleştiren boksör Ünsal Arık, dün gece bıçaklı saldırıya uğradı. Yaralanan Arık, elinin ve kıyafetlerinin kanlı fotoğraflarını Twitter hesabından paylaştı.




Elinin ve kan bulaşmış kıyafetlerinin fotoğraflarını Twitter hesabından paylaşan Arık, “Hesap günü gelecek. Bu sefer saldırınız daha cesaretliydi bir dahaki sefer önden deneyin. Kahpeliğiniz şaşırtmıyor. Sizde bıçak, bende yürek” dedi. Almanya’da yaşayan Arık, tweetinin Almancasını da paylaştı.

u1.jpg

Ünal Arık 2014 yılında Tekirdağ’da ringe, “Bu ülke Atatürk’ün, Tayyip’in değil” yazılı tişörtle çıkmıştı. Arık, maçın ardından AKP’den bazı isimlerin televizyona çıkıp Erdoğan’dan özür dilemesi karşılığında kendisine 150 bin dolar teklif ettiğini ve ölüm tehditleri aldığını iddia etmişti.

Arık hakkında “Cumhurbaşkanı’na tehdit” suçlamasıyla dava açılmıştı.

DAHA ÖNCE DE KURŞUNLA TEHDİT EDİLMİŞTİ

Dana önce Alman gazetelerine verdiği röportajda Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’nin (DİTİB) faaliyetlerini eleştiren Ünsal Arık’ın, arabasının camına zarf içinde tek kurşunlu tehdit mektubu bırakılmıştı. Ünal Arık tehditlerin AKP sempatizanları tarafından yapıldığını öne sürmüştü. Arık’ı tehdit edenler daha sonra Alman polisi tarafından yakalanmıştı.

https://bizimtv.com.tr/guncel/erdoganasertsozlersoylemistiboksorunsalarikbicaklandi13703h

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Türkiye'de binlerce kaçak Afgan ve Pakistanlı sınır dışı edilirken kaçaklar, sınırdan geçerek gelmeye devam ediyor Kitap fiyatları ikiye katlandı, öğrenciler isyan etti! "Böyle hayal etmezdik" AKP'ye katılacağı söylenen 'Teğmen Mehmet Ali Çelebi Çelebi' geçmişi unuttu! 'AK Parti hükümeti müzik notası bile veremedi' Soylu'nun izleri siliniyor: Emniyet'te büyük tasfiyeye tam gaz devam! Sedat Peker detayı