Erdoğan başörtülü CHP'liye 'Vitrin Mankeni' dedi ama açılışta kürsüye hep erkekler gelince 'vitrin için 23 kadın milletvekili gelsin' demişti!

93 izlenme 03 Ocak 2021
Reklamlar

Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik başörtülü kadınları konu mankeni olarak kullanıyor sözleri siyasette tartışma yarattı. Başlayan tartışma Erdoğan’ın 4 temmuz 2020’de Kartal Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi’nin açılışında kadınlar için söylediği sözleri akıllara getirdi.

 

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi’nin açılışında gerçekleştirdiği konuşmada “sembolik de olsa bayan alalım” sözleri tepki topladı.

Kadın vekilleri kürsüye çağıran Erdoğan, “Evet şöyle sembolik de olsa bayan milletvekillerimizden hiç olmazsa iki tanesini alalım. İki tane geliyor” ifadelerini kullandı. Erdoğan devamında ise “fiziki mesafeye dikkat, bu tarafa gel” diye belirtti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan ve iktidarını bekleyen son... 404 milyonluk sarayı AKP adayı yapacak! Ballı kamu ihaleleri hep AKP'lilere gidiyor: Yapmadık seni aday, yap bize saray Rus çelik endüstrisi indirim talepleriyle karşı karşıya AKP Genel Başkan Yardımcısı'ndan işsiz gence 'Boş boş gezme ya !'