AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın CHP'ye Fikri Sağlar'ın açıklamaları üzerinden yüklenirken kullandığı ifadeler büyük tepki çekti.
Erdoğan, bugun Cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlarken, CHP'de görev alan başörtülü kadınlar içi "Oy almak için bazı yerlerde görüyorsunuz işte başörtülü birkaç kişiyi yanlarında adeta böyle vitrin mankeni gibi getirip koymak kimseyi artık aldatmıyor, geçti o işler" dedi.
Saadet Parti'li Avukat Ali Aktaş, Erdoğan'ın sözlerine sosyal medya hesabı üzerinden şöyle tepki gösterdi:
"Erdoğan, CHP'deki başörtülülere "vitrin mankeni" dedi. Utanmadan söyledi hem de bunu; üstelik öfkeli de. Yıllarca kullandığı mağduriyet malzemesi elinden alınınca öfkesi açığa çıktı."
"Başörtülü kadınlar "kimlik siyaseti"nin malzemesi olmamak ve bir partiye tapulu imiş muamelesi görmekten onların mücadelesi sayesinde kurtulacak." diyen Aktaş, AKP'ye yakınlığıyla bilinen, Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın da yönetiminde bulunduğu "kadın" kuruluşu KADEM'e de "Herhalde bir açıklama yaparsınız" diye çağrı yaptı.

http://www.krttv.com.tr/gundem/erdogandanbasortuluvekillericinvitrinmankenih59427.html
Narin'in kaybolmasıyla ilgili gözaltına alınan kişi serbest bırakıldı44 izlenme
Yüzsüz AKP'li, kaçak binasını yıkan ekipleri videoya çekti: "Bir AKP'li olarak sözümüz geçmedi utanıyorum"14 izlenme
Lisede skandal! Oruç tutmadığı için sınıftan atıldı!78 izlenme
Arşiv unutmuyor! Geçmişte Fethullahçı subayları belediyede işe alanlar şimdi İBB'de 'terörist' arıyor!57 izlenme
Seçil Erzan üçüncü kez hâkim karşısında: "Fatih Terim'de eksi de olduğunu bildiği için 1 Milyon Doları gönderdi"31 izlenme
Tarım ve Orman Bakanlığı'nda 131 bin TL’lik zarar!66 izlenme
Havacılık Üniversitesi'ne Arap Dili Ve Edebiyatı Profesörü Atandı47 izlenme
Çocukların oyuncaklı çikolatası ve şekerin efsanesi dev şirket iflasın eğişinde! Hiç kimse beklemiyordu!31 izlenme
Domates üreticileri isyanda: "Bedelini hepimiz ödeyeceğiz"
Florya'daki İBB Başkanlık Konutu, İmamoğlu'nun talimatıyla halka açılıyor!
30 Ağustos tartışmasında yeni boyut! Malazgirt’teki organizasyon neden Sakarya’da, Kocatepe’de yapılmıyor?
İşte Erdoğan’ın atadığı yerli ve milli bakan