Home
03 Kasım 2021 ( 49 izlenme )
Reklamlar

Erdoğan Bayraktar'dan ilginç paylaşım: "Sakın ayvayı yeme!"


Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Twitter hesabından ilginç bir paylaşımda bulundu. Bayraktar "Sakın ayvayı yeme, pırasayı tüketme! Sonradan yiyeceğin ıspanak fayda vermez..." dedi.


1725 Aralık sürecinde istifa eden, şimdilerde ise hakkında ortaya atılan iddiaların doğru olduğunu belirten açıklamalarda bulunan eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumunun gündemde olduğu bugün ilginç bir sosyal medya paylaşımı yaptı.

Bayraktar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Sakın ayvayı yeme, pırasayı tüketme ! Sonradan yiyeceğin ıspanak fayda vermez..." ifadelerini kullandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Bayraktar’ın “Dosyamda ne varsa hepsi doğrudur, hem tapeler hem teknik takip” sözlerine ilişkin “soruşturma yapılmasına yer olmadığına” karar vermişti.

İşte Bayraktar'ın paylaşımı:

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyaset/erdoganbayraktardanilgincpaylasimsakinayvayiyeme1881847

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İstanbul Valiliği TÜGVA’nın tüm okullara girişine onay verdi iddiası AKP’li belediyenin milyonluk ihalesi AKP’li eski yöneticisine gitti Semih Kaya Fatih Terim Fonu'ndaki tüm gerçekleri anlattı! Seçil Erzan ne teklif etti? Suudilerin boykotu konuta da sıçradı!