Anasayfa1
12 Mart 2026 ( 6 izlenme )
Reklamlar

Erdoğan döneminde terfi etti, işini yaptı, tutuklandı!


Hakkındaki iddianamede somut suçlamalar bulunmayan müdür Nazan Başelli 10 aydır hapiste kalıyor.


İBB Anadolu Yakası Zabıta Müdürü Nazan Başelli 10 aydır tutuklu. Başelli, İBB operasyonunda “Rüşvet ve irtikap” iddiasıyla tutuklandı. Kurumda 43 yıldır görev yapan Başellli, İBB’de Recep Tayyip Erdoğan dahil beş farklı belediye başkanıyla (Bedrettin Dalan, Nurettin Sözen, Ekrem İmamoğlu) çalıştı ve Erdoğan döneminde terfi aldı. Başelli hakkında hazırlanan iddianamede, somut bir suç delili yer almıyor.

'ANNEM SENİNLE GURUR DUYUYORUZ'

Zabıta Müdürü Nazan Başelli’nin kızı Doğa Turap, annesinin kendisini kalabalık salon içerisinde rahatça seçebilmesi için Silivri’deki duruşma salonuna kırmızı kıyafetle geldi. Turap annesine “Anne seninle gurur duyuyoruz, seni çok seviyorum” diye seslendi.

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Parsel parsel savcılığa gidiyor CHP'li 3 belediye başkanı gözaltına alındı, AKP'li isim 'yeni operasyon' sinyali verdi: "2 il risk altında" Kriz Google aramalarına da yansıdı! "Böbreğimi satmak istiyorum" AKP'de bir istifa daha: Devamı gelecek