AKP 8. Olağan Büyük Kongresi, dün Ankara Spor Salonu'nda düzenlendi ve kongrede AKP'ye katılımlar oldu. İYİ Partiden istifa eden Ünal Karaman ve Mehmet Selim Ensarioğlu ile Gelecek Partisinden istifa eden Serap Yazıcı Özbudun AKP'ye katılmasının yankıları devam ediyor. İYİ Partililer, sosyal medya hesaplarından Erdoğan’ın yıllar önce AKP’den istifa eden Hakan Şükür için sözlerinin videosunu paylaştı.
Firari FETÖ’cü Hakan Şükür, 17 Aralık 2013’teki operasyondan bir gün önce AKP’den istifa etmiş ve bağımsız milletvekili olarak kalmıştı.
İYİ Partililer de Erdoğan’ın Hakan Şükür’ün istifasına verdiği yanıtı sosyal medyada paylaşarak siyasetteki milletvekili transferlerine tepki gösterdi.
Dönemin Başbakanı Tayyip Erdoğan’a 2013 yılındaki açılış sırasında “Hakan Şükür, sizin davetinizle partiye gelmişti. Ayrılması sizi üzdü mü?” sorusu yöneltilmişti. Erdoğan şöyle yanıt vermişti.
“Niye üzüleyim? Gönül şunu arzu ederdi; Bir insan eğer bir partinin bayrağı altında seçime giriyorsa ondan sonra o partiyle hareket eder, ayrılıyorsa da sadece partiden ayrılmaz, eğer dürüstse o zaman Parlamento'dan, milletvekilliğinden ayrılır, çünkü bağımsız olarak Parlamento'ya gelmiş değilsin. Olması gereken şey. Aslında işin ahlaki yönü bunu gerektirir. Ama tabi bu herkese nasip olan bir şey değil.”
halktv.com.tr
Enflasyon beklentiyi aştı, dolar/TL rekor kırdı!
Ortalığı karıştıran görüntüler: Azerbaycan uçağı Ukrayna dronlarına yanıt veren Rusya tarafından düşürüldü
Nevzat Bahtiyar'ın Narin'in cesedini taşıdığı araçta delil toplama görüntüsü dava dosyasına eklendi
Aydın AKP'de de uyuşturucu krizi! Eski Gençlik Kolları Başkanı uyuşturucu kullanmış!
'Namaz kılmayan öldürülebilir' sözlerine 'kovuşturma' yok
Mecliste oy birliği ile kabul edildi: Başörtüsü takmaları yasaklandı
Sayısal Loto’da rakam skandalı!
Okulda skandal görüntüler ! Öğrenciler tahtaya el yazısı yazamadı diye dayak yedi !
ÖSYM darphane gibi çalışıyor! 2021 yılında da adeta para bastı!
Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ferdi Zeyrek'in ölümünde ihmal var mı? EMO Başkanı Mahir Ulutaş anlattı