Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlığıyla bilinen ve son olarak da Hatay’ı Arap şehri olarak ilan eden imam Halil Konakcı’ya sahip çıktı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Oktay Saral, Konakcı’yı ‘muhterem hocaefendi’ olarak niteledi.
Diyanet’e seslenen Saral, “Bu ülkenin değerleriyle bağdaşmayan insan namzetlerine yol vermeyin yoksa arkasını alamazsınız. Halil Konakcı'nın her daim yanındayız” dedi.
Saral, paylaşımında şunları söyledi:
“Diyanet İşleri Başkanlığı yetkililerine sesleniyorum; Bazı ağzı ve kalbi bozuk insanların ifadelerini şahit tutarak söylemediği sözlerden dolayı imanına,vatanına ve bayrağına meftun olan yüzde yüz yerli Muhterem Halil Konakcı Hocaefendi’ye onun imanı gibi kavi bir duruş sergileyerek sahip çıkınız. Aksi halde böyle yapmakla Halil Konakcı hocalarımızı töhmet altında bırakırsınız. Bozacının şahidi şıracıdır,karnından konuşan ve asla bu ülkenin değerleriyle bağdaşmayan insan namzetlerine yol vermeyin yoksa arkasını alamazsınız. Halil Konakcı'nın her daim yanındayız.”

Ayrıca Saral’ın 15 Temmuz öncesinde FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’e de ‘Muhterem Hocaefendi’ dediği ortaya çıktı.

Kaynak: Gerçek Gündem
Binlerce kişi ‘Andımız’ı okuyacak!81 izlenme
Yargıtay’dan İBB’ye iyi haber43 izlenme
Dolar Türkiye'yi vuracak: Çeyrek litrelik yağlar piyasaya çıkabilir!114 izlenme
İmamoğlu depreminin bilançosu: TCMB rezervlerinde tarihi kayıp32 izlenme
Topkapı’daki İETT garaj alanı, park oluyor112 izlenme
Gezi protestolarının 13. yılı... Emel Korkmaz konuştu: "Oğlumu kaybettiğim gün bile umudumu yitirmedim"19 izlenme
Bakan Mehmet Şimşek'e göre Türkiye'de vergi yükü yüksek değilmiş! "Vergi yükünün yüksek olduğu algısı gerçeği yansıtmıyor"82 izlenme
'Atatürk' dört kıtada vizyonda36 izlenme
AKP yardımı diğer devletlere yaptı: Tarım desteği Türk çiftçisine değil Suriye’ye gitti
Konya'da kaydedilen görüntülerde çöplerden yemek toplayan kadın, yürek burktu: "Evde ekmek yok, ne yapayım"
Bilecik'teki orman yangınında bir mahalle kül oldu
Erdoğan'a yaranmak için yazdığı kitabı tek tek toplattı!