Erdoğan'ın Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Üyesi Oktay Saral, Erdoğan’ın “İsteseniz de istemeseniz de yapacağız” dediği Kanal İstanbul’a karşı çıkan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu, “Kendini ‘Kâinat imamı’ görüyorsun ve milletimize ayar vermeye çalışıyorsun. Yemezler, yedirirler” diyerek hedef aldı.

Saral, Twitter’dan yaptığı açıklama şu ifadeleri kullandı:
“Ömrü hayatını ‘tevazuu’ numarasıyla geçiren ve aslında kibrin, kendini beğenmişliğin en üst perdesini yaşayan Zatı İmamoğlu; herhalde vazifenin belediyeyi yönetmek olduğunu unutmuşsun, kendini ‘Kâinat İMAM’ı’ görüyorsun ve milletimize ayar vermeye çalışıyorsun? Yemezler, yedirirler!
Sen (İmamoğlu) kimsin ki nasıl bir cür’et ki ‘Kanal İstanbul’ projesi yatırımcılarına tehdit dilini kullanıyorsun? Sen, maske takarak milletin suretine kendini sokmuş ve aslında üç koyunu dahi idare edemeyecek kadar yeteneksiz ve ne yaptığını bilmez kibir abidesi bir zavallısın..!”

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/erdoganinbasdanismanindanimamoglunacirkinsozler1827178
Diyanet İşleri Başkanı, Anıtkabir hariç her yere gitti!36 izlenme
“Aziz İhsan Aktaş” davası: İETT Genel Müdürü Demet'ten çarpıcı savunma29 izlenme
İmamoğlu: "İstanbul'un o eski ihmal ve ihanet günlerine dönesine izin vermeyelim"44 izlenme
Kılıçdaroğlu'ndan yeni video 'Kirli işler. Siz kimsiniz arkadaş, insan bir ayna karşısına geçer, çapına bakar'48 izlenme
Vatandaş geçim derdinde! Nurettin Nebati: "Gözümüzdeki ışığı söndürmeyi başaramayacaksınız"48 izlenme
3 milyara yakın ceza aldı, inşaata devam etti! Halk ayaklandı35 izlenme
CHP'li vekil açıkladı: Saniyede 307 bin lira vergi ödedik27 izlenme
İlaca yüzde 20 zam!58 izlenme
Cübbeli Ahmet, 6 yaşındaki kızını evlendiren tarikat liderini öve öve bitirememiş!
Fatih Terim'in Seçil Erzan'a yazdığı not ortaya çıktı
İYİ Partililer, AKP kongresini terk etti: "En hafif tabiri ile oy dolandırıcılığı"
İran'ın bir başka füzesi Tel Aviv'de bir binayı böyle vurdu