Yapılan açıklamada, çekiliş kampanyasına katılmak için aranan özellikler şöyle sıralandı:
1 SuperHaber Twitter hesabını takip etmek.
2 İstanbul dışında ikamet etmek.
3 Çekilişe katılmak için bahse konu Twitter mesajını beğenmek ve paylaşmak (Çekiliş için sahte hesaplar dahil değildir.)
4 3 arkadaşınızı etiketlemek (Yorumlu retweet şekilde.)
5 Hesabınızın kilitli olmaması

SİTENİN KURUCUSU ERDOĞAN'IN KUZENİ
SuperHaber'in kurucusu olan Cengiz Er, aynı zamanda AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kuzeni.
1984 yılında Gazi Üniversitesi Basın Yayın Yüksekokulu'na giren Cengiz Er, Ankara'da üniversiteyi bitirdikten sonra stajyer olarak TRT'de gazetecilik mesleğine başladı.
Er, 2011 yılından itibaren de Turkuvaz Medya Grubu'nun haber kanalı, aHaber'in kurucu genel yayın yönetmenliği görevine getirildi. 2013 yılının sonlarına doğru da aHaber'den ayrıldı.
Cengiz Er, aHaber'den ayrılmasının ardından SuperHaber internet sitesini kurdu.

DİYANET'TEN YANDAŞ ÖZIŞIK'A 'AYASOFYA' DAVETİ
Diyanet'in daveti ile Ayasofya'da cuma namazı kılacak seçilmiş cemaatin gazeteci davetlilerinin kimler olacağı da belli olmaya başladı.
Gazetci Süleymöan Özışık, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Diyanet İşleri Başkanı tarafından Ayasofya'da kılınacak cuma namazına davet edildiğini duyurdu.
Özışık mesajında "Aslında niyetliydim her şekilde gidecektim. Ancak Diyanet İşleri Başkanlığı'mız çok güzel bir jest yapıp içeride namaz kılacak 500 kişilik davetli listesine beni de eklemiş.Nasıl mutlu ve onurluyum anlatamam. Allah herkese nasip etsin..." dedi.

ERBAŞ'TAN MİLLETVEKİLLERİNE DAVET
İbadete açılmasıyla Ayasofya'da kılınacak ilk namaz için beklenen resmi davet Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’tan geldi. Erbaş, milletvekillerine gönderdiği davetiyede “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilecek Ayasofyai Kebir Cami Şerif’i açılış programına katılımınızdan onur duyarız” dedi.
Davetiyenin ön sayfasında Ayasofya Camisi'nin resmi yer alırken arka sayfasında ise “Allahın mescitlerini, ancak Allah’a ve ahiret gününe inanan, namazı dosdoğru kılan, zekatı veren ve Allah’tan başkasından korkmayan kimseler imar eder. İşte onların doğdu yolu bulanlardan olmaları umulur. Tevbe 9/18” Suresi yazıldı.
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz cuma günü cami çıkışında yaptığı açıklamada, 10001500 kişilik bir katılımın olacağını söyemişti. Erdoğan, daveti Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın yapacağını bildirmişti.

https://www.birgun.net/haber/erdoganinkuzenindenayasofyadakinamazicincekiliskampanyasi309279
TCMB Başkanı'ndan sürpriz açıklama: 500 ve 1000 TL'lik banknotlar mı geliyor?24 izlenme
Konya’da çiftçilik yapan Ziraat Mühendisi Özgür Mutluer: “Bugün bu ülkede komisyonculardan başlayarak, halcilere oradan da market ve pazarlara ulaşan büyük bir gıda çetesi var”21 izlenme
CHP'nin, 2011'de AKP iktidarını 'rapor' ile uyardığı ortaya çıktı40 izlenme
AKP, Bulgaristan'da yerel seçimleri kaybetti258 izlenme
Çocuklar ilahi okurken, Menzil şeyhinin eteklerini böyle öptüler !236 izlenme
IŞİD infazcısı Bursa’da yakalandı!194 izlenme
AKP’li meclis üyesinden tepki çeken Zeynep Şenpınar cinayeti yorumu: Özgürlük düşkünü bir kadın…74 izlenme
Kahramanmaraş çarşı merkezindeki yıkımın yeni görüntüleri ortaya çıktı!35 izlenme