AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İdlib’de yaşamını yitiren askerlerden Uzman Onbaşı Emre Baysal’ın İstanbul’da düzenlenen cenaze törenine katıldı. Erdoğan, burada askerin tabutu başında yaptığı konuşmada, “Şehitler tepesi hiçbir zaman boş değildir, boş kalmayacaktır” ifadelerini kullandı.
Erdoğan, cenaze töreninde şunları söyledi:
“Şu anda Suriye’de, belki Libya’da, belki çok daha farklı yerlerde, geçmişte tarihte nasıl bu mücadeleyi vermişsek bundan sonra da yine aynı mücadeleyi vermeye devam edeceğiz. Şunu bilmeliyiz; şehitler tepesi hiçbir zaman boş değildir, boş kalmayacaktır. Bu topraklar sıktığınız zaman şüheda fışkıracak topraklardır. Bu topraklar sıradan topraklar değil, yoksa arazi olur. Ama şehit kanlarıyla yoğrulduğu zaman işte o şühedanın fışkırdığı toprak olur.”
https://www.birgun.net/haber/erdogansehitlertepesiboskalmayacaktir289935
İkinci EYT dalgası mı geliyor?49 izlenme
AKP destekçisi baro başkanıydı: O şimdi AYM üyesi!62 izlenme
İYİ Parti’de ‘CHP’ye saygı’ istifası48 izlenme
Bakan Bilgin'den ‘asgari ücret’ ve ‘emekli maaşı’ için zam sinyali: Tarih verdi96 izlenme
Eşine hakaret’ten FETÖ’ye yazdığı şarkıya kadar… İşte CHP’lileri hedef alan İsmail Türüt’ün kirli sicili!347 izlenme
Ekonomi can çekişiyor! Sadece bir ilde kapanan şirket ve dükkân sayısı 10 binin üzerinde!54 izlenme
YSK, Cumhurbaşkanı'nın pankartını kaldırttı!717 izlenme
Sokak hayvanları için konulan suyu döktüler !1390 izlenme
Bir 10 Kasım skandalı daha! 'Sehven yapıldı'
Lüks içinde yaşayan “Kedicikler” işsizmiş!
Özgür Özel, numarasını paylaşarak telefon gerçeğini açıkladı: "Telefonu bulan Graham Bell bile sizin kadar sevinmedi. Yalandan delil icat edemezsiniz"
Kayyum kararına mahkeme aranıyor: “Dosyalar kayyum kararı veren mahkemede toplansın” başvurusu