Boğaziçine atanan kayyum rektör Melih Bulu, kendisine karşı sürdürülen protestolarla ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Bulu, "Burada olayların bu kadar ilerlemesinin bir sebebi de dıştan bu işi provoke etmek isteyen güç unsurlarının devreye girmesi" ifadesinde bulundu.
Prof. Dr. Melih Bulu, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanması sonrası başlayan protestoları değerlendirdi. Hürriyet gazetesinden Burak Coşan'a konuşan Prof. Bulu, istifa etme düşüncesi olmadığını söyleyerek "Ben insanların kendisini ifade edeceğini, zaman içinde uzlaşma noktasına geleceğini düşünüyorum" ifadesinde bulundu.
Prof. Bulu, devamında "Burada, olayların bu kadar ilerlemesinin bir sebebi de dıştan bu işi provoke etmek isteyen güç unsurlarının devreye girmesi. Sorun biraz da bunlarla ilgili diye düşünüyorum. Zaman içinde bu hallolacaktır diye düşünüyorum" dedi.
İBB Meclisi’nde Tevfik Göksu’ya şok protesto! 'Sanki bundan önce öküze tapıyorduk...'120 izlenme
Narin Güran cinayeti davası: Ses kaydı alan programı neden sildi? Gözler amca Salim Güran'ın sorgusunda!35 izlenme
Reyhanlı'da halk sokağa döküldü! "Ülkede mülteci istemiyoruz"39 izlenme
Türkiye'de hayat yabancıya güzel: Dişçiye giden ABD'linin fiyat şaşkınlığı29 izlenme
Bursa'da skandal olay! Koronavirüs yasakları AKP’lileri kapsamıyor mu?!125 izlenme
İzmir’de Suriyeliler onlarca çadır kent kurdu! Binlerce Suriyeli Torbalı ovasını ele geçirdi55 izlenme
Hangi ilde kaç Suriyelinin yaşadığı açıklandı43 izlenme
AKP’li başkan kabul etti ve kendini böyle savundu! "Bölgedeki tek şirket ailemin"85 izlenme