Yıldıray Oğur: "Ayşe Barım 15 Temmuz'da darbe karşıtı imza topladı!"

49 izlenme 29 Ocak 2025
Reklamlar

Gazeteci Yıldıray Oğur, 'darbeye teşebbüs' suçlaması ile tutuklanan menajer Ayşe Barım'ın 15 Temmuz'da darbe karşıtı bildiriyi imzalamaları için oyuncuları ikna ettiğini açıkladı.



Gezi Parkı Direnişinde sanatçıları yönlendirdiği gerekçesiyle hakkında başlatılan soruşturmada gözaltına alınıp 'Darbeye teşebbüs' suçlamasıyla tutuklanan  menajer Ayşe Barım'ın 15 Temmuz'da darbe karşıtı bildirinin imzalanması için sanatçıları ikna ettiği ortaya çıktı.

Gazeteci Yıldıray Oğur, KararTV'de yaptığı açıklamada, "15 Temmuz'da darbe karşıtı bildiri için sanatçılardan imza topluyorduk. Menajerlere ulaşmak lazım dediler. Bizim bir arkadaşımız Ayşe Barım'ı aradı. Kendisiyle çalışan pek çok sanatçı darbeye karşı bildiriyi imzaladı. O sanatçıların hepsi Yenikapı mitingine gittiler.  Ayşe Barım'ın kendisine bağlı sanatçıları bu bildiriyi imzalamaya ikna ettiğine ben şahitlik ettim" dedi.

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Beren Saat’ten Erdoğan’a Sezen Aksu tepkisi! Ordu'da Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında skandal! CHP'li vekil Mustafa Adıgüzel isim vererek açıkladı: "Çocukları cinsel obje olarak gören sapık zihniyet..." Seçil Erzan hakim karşısına çıktı: "Üzerimde sigara söndürdüler" İstanbul'da CHP'li iki belediyeye operasyon