AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Memur-Sen Büyük Türkiye Buluşması” programında, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenerek, "Biz ekonominin kitabını yazdık, yazmaya devam ediyoruz. Ya siz neler yaptınız ki?" dedi.
Erdoğan konuşmasında, "Ekonomimizi, çalışmadan zenginleşmeyi alışkanlık haline getirmiş bir avuç elite rağmen büyüttük. Hamdolsun bugüne kadar sabit ücretle çalışan kardeşlerimizi enflasyona ezdirmedik, bundan sonra da ezdirmeyeceğiz." ifadelerini kullandı
Dolar/TL kuru haftanın ilk gününde tarihi zirvesini 10,0494 ile yeniledi. Kurdaki artış ve tarihi zirve sürekliliğini korurken TÜİK verilerine göre yıllık enflasyon yüzde 19,89'a yükseldi.
Bağımsız iktisatçılardan oluşan Enflasyon Araştırma Grubu'nnu verilerine göre (ENAG) enflasyon aylık bazda yüzde 6,90 artarken, yıllık bazda ise yüzde 49,87 oldu.
Dolar/TL kuru ve enflasyondaki artış sürerken geçinmekte zorlanan vatandaşlar temel gıdaları daha ucuza almak için her yolu deniyor. Mersin'de 1 liraya ekmek almak isteyen vatandaşlar Halk Ekmek Büfesi önünde kuyruk oluşturdu.
Mersin'de bakkallarda ve fırınlarda ekmeğin tanesi 2 liraya satılıyor.
200 lirayı pula çevirdiler
Sağlık Bakanlığı'nda istifa depremi!
AKP devlet okulunu parti ofisine çevirdi! Devlet okulunda kongre düzenledi
Varlık fonunu yanlış anlamışlar: Çalışanlara 2.5 Milyon TL!
Kabil’den kaçış uydudan böyle görüntülendi
New York Belediye Başkanı Eric Adams yargıç karşısına çıktı! “Olay doğrudan AKP’ye uzanıyor”
Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun mesajı gelmedi!
İşte ‘sansür yasası’ ile AKP’nin internetten sileceği geçmişi… Tek tek listelendi!
AA'nın "Erdoğan'dan çiftçiye müjde" haberindeki veriler 'gerçek değil'
Çakarlar, lüks araçlar, korumalar: Nereden geliyor bu Menzil'in suyu?