Türkiye'nin 14 Mayıs'ta 28. Dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Seçimi için sandık başına gitti. Adaylardan hiçbirinin yüzde 50 + bir oy oranına ulaşamamasının ardından seçimler ikinci tura kaldı.
28 Mayıs'ta cumhurbaşkanı seçiminin 2. turu için sandıklar yeniden kurulacak ve pusulada Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan yer alacak.
Sosyal medyada Almanya’da yaşayan bir gurbetçinin seçimlere dair yaptığı yorum ise sosyal medyada yoğun tepki çekti.
“TÜRKİYE’DE PAŞALAR GİBİ YAŞIYORUZ”
Almanya'da yapılan sokak röportajında Erdoğan'a neden oy verdiğini açıklayan gurbetçi "İnşallah doğru oy kullanmışımdır. Biz Almanya'da yaşıyoruz, hiçbir şey bilmiyoruz. Euro ile gelip Türkiye'de paşalar gibi yaşıyoruz. Türkiye'de olanların tabi ne yaşadığını bilemeyiz. Duyduklarımıza göre... Haklarını helal etsinler" dedi.
Sosyal medyada paylaşılan görüntüler gündem oldu. Gurbetçinin açıklamalarına çok sayıda tepkili yorum geldi.
Yeniçağ
Bahçeli'den sürpriz 'İmralı' çıkışı: "Terörist başının tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM'de konuşsun"
Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı Halil Konakçı'nın açıklaması tepki çekti: 'Cennette ergenliğe yeni giren eşleriniz olacak'
Özgür Özel'den Erdoğan'a tepki: Darbe girişiminin içinde kendisi varmış
AKP'li Belediye Başkanı aday gösterilmeyince "Yanlış yapanlar hesap vermek zorunda" dedi ve istifa etti!
Kısıtlamalardan dolayı iş yapamayan esnafın canına tak etti, tabelayı parçaladı! 'Burada 70 personel var, hepsinin evde çoluk çocuğu aç!'
Sedat Peker-Ünsal Ban dosyasında yetki krizi sona erdi: Dosya Gölbaşı’na gönderildi
Otoyolda giderken yurtdışından gelen Atatürk plakalı aracı görünce çığlık çığlığa İzmir Marşı’nı söylemeye başladılar
Barış Yarkadaş CHP hakkındaki iddialarında Nagehan Alçı ve Cem Küçük'ü bile ikna edemedi!
TOKİ, CHP'li belediyenin halka ucuz ürün temin etmek için kullandığı araziye göz dikti!
‘Cennet gören mezar yeri’ satan emlakçı belediyeye başkanvekili oldu!
Merdan Yanardağ'ın tutuklanmasının ardından TELE1'in akıbeti ne olacak?
İsmail Saymaz açıkladı: "Ünsal Ban, en son tekrar tutuklanıp tahliye edildikten sonra, daha önce araştırdığı kaçma yollarından biriyle Türkiye'den ayrıldı"
En eski çikolata şirketi İtalyanlara satılıyor!
Adalet Bakanı Tunç'un kardeşinin ByLock kaydı olduğunu hatırlatan avukat gözaltına alındı