Erk Acarer'den, Sedat Peker'in iletişiminin kesilmesi hakkında önemli bilgiler! 'Sürecin ucu açık ve Peker'in Türkiye'den bilgi edinmesinden korkuyorlar'

92 izlenme 28 Kasım 2021
Reklamlar
Organize suç örgütü lideri olmakla hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker'in iddialarını kamuoyuyla paylaşan Gazeteci Erk Acarer, Peker'in internet erişiminin engellendiğini açıklamasının ardından konuya ilişkin önemli bilgiler aktardı.

Türkiye-Birleşik Arap Emirlikleri görüşmeleri gündemdeki yerini korurken, gözler BAE'de yaşayan Sedat Peker'e çevrildi. Peker'in evine internet erişiminin kesildiğini aktaran gazeteci Erk Acarer, katıldığı televizyon programında Sedat Peker'in son durumunu açıkladı.

Günlerdir paylaşım yapmayan Sedat Peker'in hem internetinin hem telefon bağlantısının kesildiğini aktaran Acarer aldığı duyum üzerine 'Sadece kendisinin değil, eşine, çocuklarına ve oradaki yakınlarına ait telefon ve internet bağlantıları kesildi.' açıklamasını yaptı.

Acarer ayrıca 'Çocuklarının internetten yapması gereken ödevlere hatta oyun oynamalarına bile izin verilmiyor.' dedi.

BAE'nin Sedat Peker'e 'artık dur' demek istediğini aktaran Acarer, sürecin ucunun açık olduğu ve Peker'in Türkiye'den bilgi edinmesinden korktuklarını söyledi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ankara’dan aldığı kulisi paylaşan Yılmaz Özdil 'Benim Ankara’da izlendiğim izlenim bu hava ağır basıyor' diyerek Erdoğan’ın seçim planını açıkladı Üniversitenin başına getirdikleri isim tarikat şeyhinin elini böyle öptü ! İzmir'de öğrencilere okulda Kuran dinletildi Simit alamayan emeklinin içler acısı hali! "Bisküvi aldım, yapacak bir şey yok. Çay da içilmiyor, en düşük 20 lira. Emekliyim, çalışıyorum. Memleketi bu hale getirenler utansın"