Atatürk'ün bazılarını korkuttuğunu ifade eden Toroğlu, "Sevmeyebilirsiniz de saygı duyun saygı. Sevmeyebilirsiniz ama saygısızlık yapmayın" dedi.
Atatürk'ü cahil insanların sevmeyeceğini söyleyen Erman Toroğlu, "Cahil adam Atatürk’ü sevmez. Çünkü işine gelmez cahil adamın. Atatürk çünkü cahilleri okutayım yetiştireyim diyen bir adam. Hayatta her şey ilim diyor adam ya başka şansın yok diyor" şeklinde konuştu.
Toroğlu şunları söyledi:
"Memleketi için kendini çabuk öldürdü, abi o tempoya kim dayanır ya. Savaş yap, savaştan çık bilmem ne yap, enteresan işler yap. Hem arkadakilerle uğraşıyor hem karşıdakilerle uğraşıyor işin kötü tarafı. Bazılarını bayağı korkutmuş ya, Atatürk’ten korkmayın, Atatürk’ü sevin ya. Atatürk akıllı bir adam, hep iyilik yaptı. Size de iyilik yaptı ama yaranamıyor size. Sevmeyebilirsiniz de saygı duyun saygı. Sevmeyebilirsiniz ama saygısızlık yapmayın. Cahil adam Atatürk’ü sevmez. Çünkü işine gelmez cahil adamın. Atatürk çünkü cahilleri okutayım yetiştireyim diyen bir adam. Hayatta her şey ilim diyor adam ya başka şansın yok diyor. Tarikatlarla falan olmaz bu iş, ben Ürdün’ü gördüm, Beyrut’a gittim. Bugün oraların halini görüyorsunuz Allah muhafaza."
Odatv.com
Cübbeli Ahmet'e imar kıyağı! AKP ve MHP'li üyelerin oylarıyla geçti!
Çiftçi, 8 liraya sattığı buğdayın tohumunu 21 liraya alıyor
Rusya'nın Ukrayna'ya saldırılarında 213 çocuk hayatını kaybetti, 389 çocuk yaralandı
Somali'nin parası TL karşısında 1 yılda yüzde 114 değer kazandı!
BOTAŞ'tan Elektrik Üretimli Gazda İndirim
Diyarbakır'da yoldan geçen bir araçtan atılan sigara izmariti buğday tarlasında yangın çıkardı, 700 dönümlük tarla 45 dakikada kül oldu!
990 kilogramlık inek 17 bin avroya satıldı
Ayşe Barım açık kalp ameliyatı olacak! 24 saat içinde yeniden tutuklama kararı verilmişti
Pasifik Ateş Çemberinde Panik Yaratan Deprem!
SADAT'tan silah satışı itirafı!
Nihat Hatipoğlu'nu çileden çıkaran soru! 'Çok bildiğini zannediyorsun. Senin ne haddine? Sen kimsin?'
AKP’li belediyeyi mahkeme de durduramıyor
İçişleri Bakanlığı’ndan 1 Temmuz’da başlayacak normalleşmeyle ilgili genelge
Erdoğan’ın “1 milyon Suriyeli” çıkışına dikkat çeken yorum: "Faydalanabilir"