TV 100’de Erdoğan Aktaş’ın sunduğu Eşit Ağırlık programına katılan Türkiye Adalet Araştırmaları Merkezi’nin (TÜRKAD) Başkan Yardımcısı Cem Kaya, Ceza Hukukçusu Ersan Şen ile Türkiye’nin göçmen politikasını tartıştı.
Konuyla ilgili konuşan Cem Kaya,"Sana sığınan insanları güvenli bir bölge, bir yaşam alanı tırnak içinde kahretsin bir rezerv alanı oluşturmadan götürüp o bölgeye atamazsın! Hukuk bunu himaye etmez, nokta" dedi.
Ersan Şen'in "Olanlar için bunu söylüyorsun, peki gelenler için?" demesi üzerine sinirlenen Kaya, "Ya durdurun" çıkışında bulundu.
Cem Kaya'nın sözlerine yanıt veren Ersan Şen "Günde sınırdan 1200 kişi geçiyor, bunun sorumlusu kim? Kemal Kılıçdaroğlu mu?" diyerek tepki gösterdi.
Cem Kaya ise "Evet Kılıçdaroğlu sorumlu." dedi. Kavgayı sunucu Aktaş, reklam arasına girerek sonlandırdı.
Şehit Korgeneral Osman Erbaş’ın ablası: Vatan sağ olsun
CHP'li belediye AKP'den kalan borçlar yüzünden personel maaşı ödeyemez hale geldi!
3600 geldi şef imamların keyfi kaçtı!
Sınırda düşürülen füze Türk turizmini vurdu
Fay hattında siyanürlü altın madenine izin verildiği ortaya çıktı! Uzmanlar 7 büyüklüğünde deprem uyarısı yapmıştı
İBB soruşturmasında bir isim daha itirafçı oldu
Metin Akpınar’dan Altılı Masa yorumu: "Rüzgârsız havada fırıldak dönüyorsa mutlaka bir üfleyeni vardır"
Müteahhit Zafer Gül'e o ifade için baskı mı yapıldı? Kardeşi ile mal kavgası var
CHP'den tüm emeklilere yılbaşı ikramiyesi teklifi
Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Kubilay Aka'dan 'geçmiş olsun' dileğine manidar yanıt!