Suriye’de 13 yıllık iç savaşın sona ermesinin ardından ülkeden ayrılan Beşar Esad’ın kullandığı başkent Şam’daki Cumhurbaşkanlığı Sarayı da cihatçı HTŞ'lilerin ve Suriyelilerin akınına uğradı. Şam’a hakim bir noktada bulunan ve onlarca odadan oluşan saraya gelenler içeride bulunan eşyaları aldı, sarayın bazı bölümleri ise ateşe verdi. Sarayın ateşe verilen bölümlerinde küle dönmüş eşyaların yanı sıra, odalarda parçalanmış eşyalar, içi boşaltılarak kırılan ve tahrip edilen malzemeler dikkat çekti.
TAŞINMASI MÜMKÜN OLMAYANLAR HARİÇ HER ŞEY ALINDI
Sarayda taşınması mümkün olmayan eşyalar dışındaki her şeyin alındığı ve hiç kullanılmayan üzerinde jelatinleri açılmamış çok sayıda mobilya malzemesi bulunduğu görüldü.
SİVİLLERİN GİRİŞİ YASAKLANDI
Esad ailesine ait özel eşyaların alınması, bazı bölümlerinin ateşe verilip, içinde bulunan eşyaların tahrip edilmesinin ardından HTŞ önlem aldığı saraya sivillerin girişini yasakladı.
Tele1
Alman televziyonundan Erdoğan'a şarkı: Çöküşe gidiyor...
Mahkeme başkanından skandal 'YHT faciası' yorumu: Korkunun ecele faydası yok
CHP'li Murat Bakan: "Sınırdan her gün en az 300 Afganlı kaçak giriyor"
9 işçinin ellerini kaybettiği fabrikanın girişine konulan reklam panosu pes dedirtti
Mansur Yavaş'tan bir ilk daha: Köprü maliyetini pankartlarla duyurdu!
İdrarın sarı olmasının sırrı 150 yıl sonra çözüldü!
MHP’nin kalesi Osmaniye’de esnaf isyan etti 'Oy veren ellerim de kırılsın, hükümeti de duysun, kim duyuyorsa duysun!'
Harem-selamlık otobüs isteyen kafa, kadınlı-erkekli zikir çekmekte sakınca görmüyor !
Mahfi Eğilmez tek tek açıkladı: "Enflasyon sorunu neden çözülemiyor?"
Metropoll anketi: 'Laiklik gerekli değil' diyenlerin oranı yüzde 26!
Manisa'da halk Ekrem İmamoğlu için yürüdü
Kurtuluş Savaşı'na skandal sözlerle saldırdı, vatandaş ağzının payını verdi! "Atatürk'e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan gene çıkardın, baban kimdir bilemezdin şerefsiz"
Ece Üner'in "Narin ne zaman öldü biliyor musunuz?" sözleri gündem oldu: "Bir kereden bir şey olmaz, küçüğün rızası var, 6 yaşında çocukla evlenilebilir dendiğinde öldü"
'Suriyeliler değil Türkler gitsin' diyen AKP'li ismin FETÖ övgüsü ortaya çıktı!