Eşi Vuslat Doğan Sabancı ile Yunanistan’da geçirdikleri deniz kazasında yaralanan Ali Sabancı, tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi’nden taburcu edildi.
Aynı hastanedeki eşi Vuslat Doğan Sabancı da geçen hafta taburcu edilerek, evinde tedavi görmeye başlamıştı.
NE OLMUŞTU?
Yunanistan'da tatilde olan iş insanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, denizde zodyak botla kaza yapmıştı. Ağır yaralanan çift, ilk müdahalenin ardından Bodrum'a sonra da Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçak ile İstanbul'a sevk edilmişti. Entübe edilen ve ameliyatla dalağı alınan Ali Sabancı'nın vücudunda çok sayıda kırık tespit edilmişti.
Yeniçağ
Resmi Gazete'de yayımlandı: Çarşamba gününe kadar köprü ve otoyollar ücretsiz12 izlenme
İhsan Eliaçık şeriat tartışmalarında "Erdoğan'ın amacını" deşifre etti: "Onun şeriat istediği yok!"35 izlenme
Karda kayak keyfi hastanede bitti: Bartın'da tepsiyle yokuştan kayarken duvara çarpan kadın ağır yaralandı31 izlenme
FETÖ'den açığa alındı, AKP aday gösterdi... İşte belgesi!304 izlenme
Diyanet: Evlenme şartıyla mahrem yerlerinize bakın227 izlenme
Sel sularına atlayıp anne ve çocuğunu kurtardılar!26 izlenme
Gaziantep Üniversitesi rektörü 'burs paralarıyla Mercedes aldı' iddiası!75 izlenme
Bütçeyi işçi, memur ve emekli delmiş!118 izlenme
Bağımsızlık destanımız Cumhuriyet 98 yaşında
Malatya’da valilik tarafından depremzede esnaflara verilen iş yerleri seçimin ertesi günü yıkıldı!
Mansur Yavaş Ankara'daki metro gerçeğini açıklayıp sordu: "Bizden önce yapılan Çayyolu, Batıkent, Keçiören metrolarının parasının tamamını bize ödettiler. Bu metroları kim yapmış oldu?"
Cumhurbaşkanlığı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "Milletimizin Dediği Olacak"