Kanal 42 Televizyonu’nda yayınlanan Sümen Altı programının bu haftaki konukları; CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman ve Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi, eski Konya Milletvekili Ömer Ünal oldu.
AKP Eski Milletvekili, Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Ömer Ünal, AKP ile ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu. AKP’nin ekonomik sıkıntılı süreçte hiçbir zaman seçimlere girmediğini söyleyen Ünal, “AK Parti, birtakım algı hareketleriyle vatandaşın oy tercihini kendisine doğru çekti. Bugün tam tersi bir durum var.
Vatandaşın şuan cebi yanıyor. Vatandaş evine ekmek götüremiyor. İşsizlik arttı. Esnaf, dükkanını kapatmış, kirasını ödeyemiyor. Emanet paralarla evine akşam ekmek götürmeye çalışan esnafımız var. AK Parti için hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” dedi.
AKP'nin bazı mevcut yönetimlerinin, Milletvekillerinin özellikle bazı konulardan ciddi şekilde rahatsızlık duyduğunu ifade eden Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi, Eski AKP Milletvekili Ömer Ünal, şunları söyledi:
“AK Parti’nin gerek il ve ilçe yöneticileri, gerekse de bir kısım Milletvekili, rahatsız oldukları konuları bire bir olduğumuzda dile getiriyorlar. Rahatsızlıklarını toplum önünde maalesef söylemiyorlar.
Özellikle vicdanı olan AK Partili isimler, birkaç yerden maaş alınması konusundan rahatsız. Eskiden bu kadar değildi. Geçmiş dönemlerde yasal sınırlar vardı. Eskiden bir kamu görevlisi sadece bir yerde yönetimde olabilirdi. Bugün böyle bir hassasiyet yok.”
Sigara satışında boykot büyüyor
Bu kış karanlık ve soğuk geçecek
AKP'li belediyeden büyük ayıp: Şehit annesine zamlı mezar yeri sattılar!
Eski MASAK Başkan Yardımcısı 'fenomen dosyasını' anlattı: "3 iddia var..."
Sokak röportajı yapan muhabir ve yurttaş tutuklandı
Son dakika! TOKİ'den ev alıp borcunu kapatmak isteyenlere indirim kampanyası! Erdoğan detayları yarın açıklayacak
Enflasyon zirvede, TL dipte ama AKP milletvekili Cevdet Yılmaz'a göre Türkiye gerçekten çok iyi durumda!
Dünyayı şoke eden 10 dakika: Trump-Zelenskiy görüşmesi nasıl fiyaskoya dönüştü?
Borsa ve dövizden kazanana yüzde 40 vergi yolda
İktidar Gaziler arasında ayrımcılık mı yapıyor? Skandal bayram ikramiyesi iddiası!
Kâğıt toplayıcılığı yapan ataması yapılmayan öğretmen valiliğe isyan etti! 'Kimseye yük olmadan, çöpten yarattığımız iş imkânımızı ortadan kaldırıyorlar'
Melih Bulu'dan bir tartışmalı atama daha! Çikolata dağıttı Boğaziçi Üniversitesi'ne danışman oldu!
Mardin'e 15 gün etkinlik yasağı geldi.
Son ankette şaşırtan sonuçlar: İşte partilerin il il oy oranları!