Ev başvurularının reddedildiğini söyleyen depremzede isyan etti: "İntihar etmeyi düşünüyorum, başka çarem kalmadı"

43 izlenme 05 Şubat 2025
Reklamlar

Eşini 6 Şubat depremlerinde kaybeden Zekin Çetin, oğlu ve köpeğiyle birlikte Adıyaman'daki geçici konaklama alanında hayata tutunmaya çalışıyor. Ev başvurularının reddedildiğini söyleyen Çetin, "İntihar etmeyi düşünüyorum, başka çarem kalmadı" diyerek yaşadığı çaresizliği dile getirdi.



6 Şubat depremlerinde eşini kaybeden 45 yaşındaki Zekin Çetin, Adıyaman'daki Altınşehir Geçici Konaklama alanında yaşıyor. Depremden 3 yıl önce yatalak annesine bakmak için köyünden Adıyaman'a taşınan Çetin, 15 yaşındaki oğlu ve minik köpekleri 'Çarşaf'la birlikte hayata tutunmaya çalışıyor.

Depremde kaldıkları evin yıkıldığını söyleyen Çetin, enkaz altından kurtulduklarını belirtti. Evlerinin kira olması nedeniyle ev başvurusu yapamadığını, yaptığı 4 başvurunun da geri çevrildiğini belirten Çetin, “İntihar etmeyi düşünüyorum. Başka çarem kalmadı” dedi.

Nefes

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bu kez de emeklinin maaşına göz diktiler… Yeni düzenlemeler yolda Atatürk gitti Eti geldi! AKP 21 yaşında: Hey gidi günler hey… O gün ne demişlerdi, bugün ne oldu? Emekli amiraller Montrö bildirisi yayınlamıştı, davada istenen ceza belli oldu