Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında birçok alanda iş birliğini kapsayan 10 ayrı anlaşma imzalandı. BAE’nin Türkiye’ye yatırım için 10 milyar dolar ayırdığı bildirildi.
Gazeteci Fatih Portakal, sosyal medya hesabından anlaşmaya dair flaş bir paylaşım yaptı. Portakal, yapılan anlaşma karşılığında, "Bence Şeyh’in talepleri arasında İhvan’ı bırak koşulu kesin vardır" dedi. Deneyimli gazeteci, bu yakınlaşmayla Erdoğan'ın Rabia işaretinin de son bulduğunu ifade etti.
Portakal, "Birleşik Arap Emirlikleri yakınlaşmasıyla AKP iktidarının müslüman kardeşler coşturmacası sona erdi. Bence Seyh’in talepleri arasında İhvan’ı bırak koşulu kesin vardır. Sonuçta iktidarın sıcak paraya ihtiyacı var. Peker’i de vermezler şimdilik. Mısır ve Suudilere ne verilecek acaba?
BAE, Suudi yakınlaşmasıyla Erdoğan’ın Rabia işareti de son buldu. Bakalım yeni el işareti ne olacak? İlk meydan toplantısını izlemeyi iple çekiyorum." ifadelerini kullandı.
Rumlar Türk plakalı otobüse saldırdı!145 izlenme
Cumhur İttifakı’nın kampanyasına bakarsak: Savaşa gidiyoruz!55 izlenme
Tartışmaların odağındaki Merkez Bankası'nda neler oluyor? Faiz kararı ile ilgili tweeti 3 kere silip tekrar paylaştılar!68 izlenme
İktidar yanlısı CNN Türk'ten Saray'ı kızdıracak doğalgaz haberi! 'Doğalgaz faturası oduna yöneltti'64 izlenme
Zarar da bitmiyor ziyan da! Mansur Yavaş'ı isyan ettiren zarar55 izlenme
CHP’den Bakanlık ve kayyum iddiasına net dille yalanlama49 izlenme
Mansur Yavaş'tan 'haciz' kıskacına hodri meydan: Tek tek açıkladı, 'Bir kuruş eksiltmeyeceğiz' dedi34 izlenme
Şeker Fabrikaları neden önemli ? Selin Sayek Böke bir bir anlattı !788 izlenme
Ünlü iş insanı 260 liraya sattığı kendi markasının şarabını restoranda 3300 TL'ye içti
Nevzat Bahtiyar'ın avukatına göre cinayet sebebi 'belli': "Başka ihtimal yok"
Tütün eylemlerine katıldığı için tutuklanan MHP'li meclis üyesi 'deprem' yarattı! Peş peşe istifalar!
CHP'li Akın açıkladı: Köprü ve otoyollara milyonlarca lira ödenecek