Festivaller ‘ahlaksızlık’ gerekçesiyle yasaklanırken, AKP’li belediye başkanları pavyonda alemde!

46 izlenme 08 Eylül 2022
Reklamlar

Canlı müziğe getirilen gece 1 sınırı, festivallere getirilen yasaklar, içkiye yapılan fahiş vergi uygulamalarıyla Türkiye’de eğlence sektörüne büyük darbe indiren AKP iktidarı, iki üyesine ait olduğu iddia edilen bir videoyla çalkalanıyor. Hakkari Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar ile Yüksekova'ya bağlı Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu'ya ait olduğu öne sürülen görüntülerde ikili pavyonda dans ediyor.

İktidar partisi AKP’ye yönelik iddialar bitmiyor…

TamgaTürk'te yer alan habere göre, AKP’li Hakkari Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar ile AKP’li Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu’nun pavyonda alem yaptığı iddia edilen bir video yayınlandı.

Sosyal medyada gündem olan görüntülerde ikili, "vur patlasın, çal oynasın" bir şekilde kadınlarla dans ederken masadaki rakı kadehleri de dikkat çekiyor.

Öte yandan bir süre önce Dündar'a ait olduğu iddia edilen bazı özel görüntüler ortaya çıkmıştı. Dündar'ın eğlence görüntülerinde "Halka hizmet hakka hizmettir" ifadesiyle parti sloganlarını tiye alınması dikkat çekmişti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

‘Ben biraz safım’ diyen Arda da paraları bankanın dışında vermiş Müge Anlı, Ece Gürel'in bulunmasındaki kritik detayı açıkladı: "Eşyalarını bıraktığı noktanın 9 metre ilerisinde bulunmuş! Birkaç saat sonra bulunsaydı..." Altın Kelebek Ödülü alan Ezgi Mola tüm vekillere çağrı yaptı 'TBMM’de kimsenin görüşüyle ilgilenmiyorum, kadınlar için tüm canlılar için eşit yaşam hakkının olduğu bir yasa çıkarılmasını diliyorum' Milli eğitim müdürlüğünden okullara yazı: Sabah namazında buluşalım!