Yargıtay Üyesi Durak Çetin’in, sosyal medya hesabından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e yönelik yaptığı paylaşım tepki çekti.
B Yüzü isimli sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre Çetin, Papa’nın Anıtkabir’i ziyaret ettiği fotoğrafı “Sultan Fatih öldüğünde Papa 3 gün bayram ilan ederken, sen mezarında Papa’ya dua ettirecek kadar ne yaptın paşam?” Notuyla paylaştı.
Durak Çetin’in paylaşımına, Adalet Bakanlığı’nda görevli olan Ahmet Kozan, “Türkiye’ye yapılan resmi ziyaretlerde bir zorunluluk olmasa da devlet başkanları geleneksel olarak Mustafa Kemal Atatürk’ün anıt mezarını ziyaret etmektedir. Bu Türk devletine ve Türk milletine saygının bir ifadesidir. Ayrıca bu bir devlet politikasıdır” yanıtını verdi.
FETÖ YARGILAMASINDA ‘BERAAT’ OYU KULLANMIŞTI
Durak Çetin, 2019’da görülen eski Yargıtay Üyesi İbrahim Kurt’un, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeliği suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldığı davada "toplanan delillere göre sanığın beraat etmesi gerektiği" düşüncesiyle çoğunluk görüşüne katılmayarak ‘beraat verilmeli’ oyunu kullanmıştı.
Boykot yayılıyor, Türk malları Afrika’da da gümrüğe takılıyor!88 izlenme
İmamların ‘Gelmesin’ dediği Zakkum’u Şanlıurfa’da 25 bin kişi izledi!29 izlenme
Bilim Kurulu üyesi Ateş Kara'dan çok konuşulacak aşı itirafı! 'Türkiye'ye gelen Sinovac aşısı onaylanmış değil!'82 izlenme
Belediye başkanı video kaydıyla duyurdu: AKP’li belediye CHP’li belediyenin sınırlarına böyle çöp bıraktı!21 izlenme
72 saat boyunca arama kurtarma ekibi gitmedi25 izlenme
Vatandaşa gelince sabır Diyanet'e para şakır şakır39 izlenme
ABD, Venezuela'yı vurdu! Askeri noktalarda şiddetli patlamalar12 izlenme
Koyunlar vebalı çıktı 7 mahalle karantinaya alındı!89 izlenme
Yeni görüntüler ortaya çıktı! AKP'li Gürgentepe Belediye Başkanı Yaşar Şahin şehit yakınını iki kez kovmuş!
Emeklilerin garantilediği zam oranı belli oldu!
MHP'de deprem: 5 vekil İYİ Parti'ye geçiyor!
Bahçeli'nin 'yeniden yargılansın' dediği Mümtazer Türköne tahliye edildi!