Fiyatlar artık cep değil yürek yakıyor! Vatandaş isyan etti: "Türkiye burası, toprağa işesen bir şey çıkıyor zaten. Ne yiyeceğiz biz?"

32 izlenme 27 Haziran 2025
Reklamlar

Market ve pazarlarda cep yakan meyve sebze fiyatları yurttaşları isyan ettirdi. Bir yurttaş yaşanan pahalılığa, "Türkiye burası, toprağa işesen bir şey çıkıyor zaten" diye tepki gösterdi.



Durmadan yükselen enflasyon nedeniyle Türkiye'de market ve pazarlarda meyve ve sebzenin fiyatı artık cep değil yürek yakıyor. 

Kirazın kilosunun 500 liraya yükseldiği Türkiye'de bir yurttaş marketteki fiyatlara isyan etti. Yurttaş markette çektiği videoyu paylaştı. Görüntüde üzümün 200, kirazın 500 ve eriğin 300 lira olduğu görüldü. 

Yurttaş gördüğü fiyatlara "İzlanda'da falan mı yaşıyoruz da hiçbirini bulamıyoruz bunların? Ne yiyeceğiz biz, b*k mu yiyeceğiz? Türkiye burası, toprağa işesen bir şey çıkıyor zaten" diye isyan etti.

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası'nın rezervlerinde manidar gerileme Mustafa Kemal Atatürk’ün kayıp mektubu bulundu! ABD için Rusya'yı engellemek, misket bombalarının sivillere vereceği zararı düşünmekten daha önemli. Gülistan Doku dosyasında 'Başsavcı' detayı.... Sözünü tuttu, dosyayı açtı