Koronavirüs pandemisiyle mücadelede Sağlık Bakanlığı verilerinin şeffaflığına inanmayan Fox Haber, filyasyon ekibi ile yaptığı röportajı haber bülteninde yayınladı.
Filyasyon ekibi İstanbul'un her bir ilçesinde günlük en az 600 vaka olduğunu söyledi. İstanbul'un 39 ilçesi olduğu göz önüne alındığında günlük vaka sayısının en az 23 bin 400 olduğu ortaya çıktı.
Günlük 70-80 vakayı tek ekibin gördüğünü belirten sağlık çalışanı, sayıların Mayıs ayından çok çok fazla olduğunu ifade etti.
İlaç yazma yetkisinin de kendilerine verildiğini anlatan sağlık çalışanı, ilaçların kişiye özel olduğunu ve bu konuda yetki almamaları gerektiğini ifade etti.
Erzurum Havalimanı'ndaki “CAT 3A” sistemi açılış töreni protokolünde büyük ayıp!
The Guardian verilerle paylaştı: Muhalif seçmen sandığa gitmedi
Yabancının kaçışı döviz işlemlerinde rekor getirdi!
Solcu başkandan Türkiye'ye ders olacak yeni havalimanı kararı
Sandık tarih mi oluyor? YSK Başkanı Ahmet Yener'den 'elektronik oylama' açıklaması
Ayşe Ateş’in koruma sayısı yükseltildi!
Karabük Üniversitesi öğrencilerinden skandal itiraflar! Afrikalılarla cinsel birliktelik yaşayan Türk erkek ve kız öğrenciler hastaneye akın etti
Kaosun yaşandığı Fransa'da kitlesel eylem çağrısı!
Moldova Cumhurbaşkanı azledildi!
İdare Mahkemesi, Akbelen ormanlarını kömür için kesmek isteyen şirkete ‘dur’ dedi!
Gazeteci Tolga Şardan'a tahliye kararı
Metin Külünk’ten AKP'yi karıştıracak itiraf: "Kendi istedikleri adayları adaylaştırabilmek için Cumhurbaşkanı'mızın önüne sahte anketler götürdüler"
İşte 11 büyükşehirde yapılan anketin sonucu!
Kamuya 'işçi alımı' vaadiyle vurgun! AKP'li başkan tutuklandı