Aylar önce artan hayat pahalılığına karşı "Normal şartlarda ayda iki kilo et yiyorsak yarım kilo yeriz. Domatesi iki kilo yerine iki tane alırız" şekline vatandaşa öneriler sunan AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ milletvekili maaşından şikayet etti.
Tv42’de yayınlanan Sümen Altı programına AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ konuk oldu. Demirbağ, vekil maaşlarının başka bir gelir olmazsa yetersiz olacağını söyledi.
Demirbağ şunları kaydetti:
“Şu anda utanıyorum ki, danışmanıma ‘Oradan 2-3 bin lira getirin. Niye? Danışmanlarıma borçlanmışım maaşımı bekliyorum, 15 gün sonra alacağımız. Bayram öncesi maaşı bekliyoruz. Öyle değil, dışarıdan göründüğü gibi değil. İçi giden, vicdanı olan bir insan o milletvekili maaşıyla milletvekilliği yapamaz. Çok zor. Ee şimdi ben İstanbul Belediyesi’nde bürokrattım. Yönetim kurulu üyeliği de alıyordum bi denetim bi yönetim. Valla şu ankinden çok çok iyiydi benim durumum. İki tanede kooperatife girdim ev sahibi oldum ben İstanbul’da. Şimdi? Şimdi mümkün değil, nasıl yapacaksınız?”
Zam üstüne zam gelen ayçiçek yağını alan vatandaş evine törenle girdi!
Aşı ihalesi yandaşa gitti
Zamlardan bunalan pazarcı esnafı fiyatları Diyanet'in fetvasıyla savundu 'Fiyatları tayin eden Allah’tır'
Özel ve Ağbaba hakkındaki ikinci dosya da Ankara'ya gönderildi! Bu kez iddialar Özkan Yalım'dan
Kandilli Rasathanesi Müdürü Özener: Marmara'da 7.0-7.2 büyüklüğünde deprem olabileceğini biliyoruz
Ne sattığımızı biliyor muyuz? Bakın nadir elementlerle neler yapılıyor... Katma değerin yüzde 4'ü bize yüzde 96'sı ABD'ye!
THY kokpitinde bir günde ikinci ölüm!
Diyarbakır Valisi Zorluoğlu’ndan Narin Güran açıklaması! Soruşturmadaki savcı detayı dikkat çekti
MHP'li Enginyurt, Şemdinli'de görev yapan askere küfür etti!