Aylar önce artan hayat pahalılığına karşı "Normal şartlarda ayda iki kilo et yiyorsak yarım kilo yeriz. Domatesi iki kilo yerine iki tane alırız" şekline vatandaşa öneriler sunan AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ milletvekili maaşından şikayet etti.
Tv42’de yayınlanan Sümen Altı programına AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ konuk oldu. Demirbağ, vekil maaşlarının başka bir gelir olmazsa yetersiz olacağını söyledi.
Demirbağ şunları kaydetti:
“Şu anda utanıyorum ki, danışmanıma ‘Oradan 2-3 bin lira getirin. Niye? Danışmanlarıma borçlanmışım maaşımı bekliyorum, 15 gün sonra alacağımız. Bayram öncesi maaşı bekliyoruz. Öyle değil, dışarıdan göründüğü gibi değil. İçi giden, vicdanı olan bir insan o milletvekili maaşıyla milletvekilliği yapamaz. Çok zor. Ee şimdi ben İstanbul Belediyesi’nde bürokrattım. Yönetim kurulu üyeliği de alıyordum bi denetim bi yönetim. Valla şu ankinden çok çok iyiydi benim durumum. İki tanede kooperatife girdim ev sahibi oldum ben İstanbul’da. Şimdi? Şimdi mümkün değil, nasıl yapacaksınız?”
Video çekip yayınlayan sığınmacı kadın ve erkekten Türklere skandal sözler! "Biz gitmeyeceğiz siz gideceksiniz"
Milli Eğitim Bakanı, Kahramanmaraş'taki saldırıdan saatler önce 'Gerekli tedbirleri alıyoruz' demişti!
Süngerli odada mahallenin çocuklarına yıllarca tecavüz etti! Türkiye'nin kanını donduran olaya Bakanlık'tan açıklama
Ankara'nın Eymir Gölü yakınlarındaki ormanlık alanda bir kez daha orman yangını çıktı
ORC'den son anket: Kılıçdaroğlu arayı açıyor
AKP'li belde belediyesini böyle sömürmüşler! 30 Bankamatik personeli, milletvekili danışmanlarına maaş!
Saray'a 4 araba daha geliyor!
Dolar Euro düştü diye indirim bekleyenlere müjde! Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geliyor!
Seçil Erzan’dan intihar itirafı
Ahmet Özer soruşturmasından gizli tanık çıktı