Gericilerin hedef gösterdiği gençlik festivallerine yönelik engellemeler tüm hızıyla devam ediyor. Bursa Valiliği, CHP’li Nilüfer Belediyesi tarafından 123 Eylül tarihlerinde Balat Atatürk Ormanı’nda 7’ncisini düzenlenecek olan Nilüfer Müzik Festivali kamp ve alkol yasağı getirdi.
Nilüfer Müzik Fest hesabından konuya ilişkin açıklamada şu ifadeler yer aldı:
“Her sene olduğu gibi Eylül ayının ilk haftasonunda binlerce vatandaşımızın katıldığı Nilüfer Müzik Festivali ile ilgili hazırlıklarımız devam ederken birtakım yasaklamalarla karşılaştık. Konu ile ilgili detaylı basın açıklaması yarın saat 11:00’de kamuoyu ile paylaşılacaktır.”
Geçtiğimiz yıl Türkiye’nin dört bir yanından 60 bini aşkın müzik tutkunu Bursa’da Balat Atatürk Ormanı’nda düzenlenen Nilüfer Müzik Festivali’ne katılmıştı. Nilüfer Belediyesi’nin “Dünyayı sev, geyiği öp, festivale gel” sloganıyla düzenlediği Nilüfer Müzik Festivali, 2 Eylül’de başlamış 4 Eylül’de sona ermişti.
Geçen yıl da festivale, son anda alınan alkol yasağı damgasını vurmuş, festivali düzenleyen Nilüfer Belediyesi’ne teşekkür eden sanatçılar yasak kararına müzikleriyle tepki göstermişti.
Tele1
Erdoğan’lı etiket tasarlayan Mahir Akkoyun’a açılan davada karar44 izlenme
Fabrikada havalandırma isteyen üç çalışan atıldı, işçiler eylem başlattı44 izlenme
CHP'nin 'borsada manipülasyon' iddialarına ilişkin Meclis'e sunduğu önerge AKP-MHP oylarıyla reddedildi!45 izlenme
AKP'nin ittifak ortağı HÜDA PAR'ın hedefinde yine dördüncü madde var!29 izlenme
İstanbul seçimlerinde terörist Öcalan'ın mektubunu okumuştu: Görevinden alındı46 izlenme
Yeni satışlar da yolda: Köprüleri konuşurken 57 bin metrekarelik arazi gitti34 izlenme
'Sedat Peker’in attığı tweetlerin şaşkınlığını yaşıyoruz'49 izlenme
Arapça bilmeyen Ali Erbaş Fransızca hutbe okumaya çalışmış39 izlenme
Doç. Dr. Yusuf Savran 'Vaka ve ölü sayımız şu ana kadar İtalya'dan ileride. Türkiye bu işin ciddiyetinin farkında değil !'
OECD'den Türkiye'ye kredi kesintisi!
‘Satmayın’ diyenler haklı çıktı
CHP lideri Özgür Özel, Susurluk'a benzeyen bir olayı yarın saat 12.00'da açıklayacağını duyurdu! "AKP bekle, kuruluş yıldönümü hediyen yarın 12.00'de geliyor"