Girdiği dükkânda önce Türk Bayrağını öptü, sonra hırsızlık yaptı!

59 izlenme 18 Ocak 2022
Reklamlar
Bursa’da bir kişi hırsızlık için girdiği iş yerinde, kasadan çıkan Türk bayrağını önce öptü sonra da paraları çaldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Gemlik ilçesinde 19 Aralık'ta gece saatlerinde meydana geldi. Genç bir adam, girdiği dükkanda kasanın olduğu bölüme geldi ve bozuk paraları karıştırmaya başladı.

Kasadan çıkardığı bozuk para poşetini aldıktan sonra çekmeceden eline gelen Türk bayrağını öpen zanlı, daha sonra paraları alıp kayıplara karıştı.

O anlar işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, polis de soruşturma başlattı. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bakan Yumaklı çiftçilerin eylemlerini hedef aldı, CHP’yi suçladı: "İnsanları sokağa dökmeye çalışıyorlar" Terkoğlu, 14. Ağır Ceza Mahkemesi Hâkimi Gürlek'i yazdı: Gülen ailesinin karıştığı tecavüz haberlerini yasaklattı Sağlık bakanı Koca, depremzede sağlık çalışanının feryadını umursamadı! İstanbul'da dün patlayan bomba bugün fark edildi!