''Başı açık kız öğrencileri görünce sinirlerime hâkim olamıyorum"açıklaması ile olay yaratan, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Programı’nda da Atatürk posterlerini kaldıran Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, bu kez yaklaşan yerel seçimler için kolları sıvadı.
Demir, müdürlük binasını AKP'nin seçim flamalarıyla çepeçevre süsledi.
Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasının AKP standına dönmesini gündeme getiren Eğitimİş sendikasından "Bu eğitimin kimlere emanet edildiğinin somut bir örneğidir" açıklaması geldi.
Sendika başkanı Orhan Yıldırım, müdür Demir'in kabarık siciline dikkat çekerek, "Böyle bir şahsın o koltuğa getirilmesi, o kadar skandala rağmen o koltukta tutulması, devlet binasının bu hale getirilmesine zemin hazırlamıştır. O bayrakların asıldığı yerde, her görüşten yurttaşa eşit hizmet vermek için kurulan Milli Eğitim Bakanlığı'nın bayrağı olamaz" dedi.
Binadaki seçim süslemesiyle soruşturmaya maruz kalan müdürün koltuk korumaya çalıştığını vurgulayan Yıldırım, "Oysa ki bu yaptığı da soruşturma konusu ve hatta derhal görevden alınma gerekçesidir. Her fırsatta 'çocuklarımıza verdiğimiz eğitimle çağı yakalamaya çalışacağız' diyen Bakan Ziya Selçuk, samimiyetini en başta bu hususlarda gösterebilir. Öğrencileri dindarlıklarına, velileri siyasi görüşlerine göre ayıran bir zihniyetten eğitimci değil, ancak seçim standı bekçisi olur. Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir hakkında suç duyurusunda bulunacağız. MEB de bu sırada bizi şaşırtır ve bu Cumhuriyet düşmanını görevden alırsa, utanmazlığın da bir sınırı olduğunu öğreneceğiz!" diye konuştu.
İşte o görüntü:

https://odatv.com/gorenlerakpilbinasisandi27021926.html
Sedat Peker yardımcısının üzerinden karanlık olayları anlatınca, Yılmaz Özdil de sırrı çözülemeyen karanlık bir fotoğraf paylaştı!64 izlenme
Gülistan Doku soruşturmasını çözecek şantaj yazışmaları ortaya çıktı! "Para verin yoksa öteceğim lan her şeyi"25 izlenme
Almanya Aralık ayında vatandaşlarından doğal gaz faturası almayacak40 izlenme
Seçime günler kala hesaplar değişti! Erdoğan ile Yıldırım cephesinde kriz122 izlenme
Özgür Özel'in ifşa ettiği avukata adli kontrol talebi23 izlenme
AKP'li Yavuz'dan pes dedirten açıklama: "Kapanan fabrika gördünüz mü? Herkes yeni bir fabrika eklemeye çalışıyor"33 izlenme
Seçime günler kala MAK Araştırma'dan çarpıcı sonuçlar!184 izlenme
"Köylerimiz haritadan silindi, Mars’a benzedi"52 izlenme