Anasayfa1
13 Temmuz 2025 ( 43 izlenme )
Reklamlar

Gözaltına alınan Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı ve 6 kişi adliyeye sevk edildi


Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı'nın da aralarında bulunduğu 6 şüpheli adliyeye sevk edildi.



Şile Belediyesi’ne yönelik başlatılan yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasında gözaltına alınan Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı ile birlikte toplam 6 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Soruşturma kapsamında şüphelilere “suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “rüşvet”, “irtikap” ve “ihaleye fesat karıştırma” gibi ağır suçlamalar yöneltiliyor.

NE OLMUŞTU?

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından Şile Belediyesi’ne yönelik ‘suç işlemek amacıyla örgüt kurma’, ‘irtikap’, ‘rüşvet’ ve ‘ihaleye fesat karıştırma’ suçlarından soruşturma başlatıldı. Başsavcılığın talimatıyla harekete geçen polis ekiplerinin dün Şile Belediyesi’ne düzenledikleri operasyonda Belediye Başkanı Özgür Kabadayı’nın da arasında olduğu 6 kişi gözaltına alınmıştı.

Tele1

Kaynak: DHA

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hekimler sokağa döküldü! Yeni düzenlemeye ve maaş kesintilerine karşı İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü önünde eylem Kur Korumalı’da 2 yıllık zarar 1 trilyon 58 milyar lira Twitter belge paylaştı, planı ifşa etti: "Bant daraltması konusunda tehdit olduğuna inandığımız bir uyarı aldık" Altın madeninde siyanür boruları patladı! İliç Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı!