Bir süredir İstanbul'da bulunan Güney Koreli Kick yayıncısı withJENNY, Beyoğlu'nda gerçekleştirdiği canlı yayın sırasında tacize uğradı. O anlar kameralara yansıdı.
İstanbul'u gezerek farklı noktalardan canlı yayın yapan withJENNY, son yayınını Taksim'den gerçekleştirdi. Yayın sırasında caddede yürüyen genç kadının yanına bir kişi yaklaştı.
Yayıncıya yaklaşan şahıs, “Arkadaşın var mı?” diye sordu ve kendisiyle birlikte kalmasını teklif etti.

Ancak şahıs, bir süre daha yayıncının peşinden giderek ısrarlı takibini sürdürdü. O anlarda genç kadının büyük bir korku ve panik yaşadığı görüldü. Şahıs daha sonra oradan uzaklaştı.
Yaşananlar, yayıncının kamerası tarafından anbean kaydedildi. Canlı yayın platformu olan Kick'teki chatte de o anlarda bazı kullanıcılar yaşananlara tepki gösterirken, bazı kullanıcıların ise yayıncıya sözlü tacizde bulunduğu görüldü.

AKP'li Üsküdar Belediyesi, halkın parasıyla 'evet'e sponsor oldu, savcılık görmezden geldi !
Öğrencilere 10 GB ücretsiz internet ne zaman verilecek? Hattın kendi üzerine olması şart mı?
Afganistan’da Taliban bayraklarını indiren halka ateş açıldı!
Tunus'ta bir Türk öğretmene "öğrencilerine tecavüz etti" suçlaması!
Mersinli'den kopartan başkanlık tepkisi 'Başkanlık maşkanlık anlamam ben, Ankara hareketlerine dikkat etsin !'
Pazarda alışveriş lüks oldu: İsyan ettiren fiyatlar!
İYİ Parti eridi: Akşener’in muhalefete öfke dili çöktü!
Teyzenin çocuğu hasta, ilaca ihtiyacı var, teyzenin alacak parası yok... Suriyeli olsaydı yetkililer hemen yardım ederdi!
Narin Güran cinayeti davasında Nevzat Bahtiyar için istenen ceza belli oldu
Yine KYK yurdu skandalı! Başına fayans düşen öğrenci yaralandı, arkadaşları eylem yaptı