Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile arasında aracılık yapan gazetecinin Hadi Özışık olduğunu ifşa etti.
Sedat Peker, "Kıymetli dostlarım, İnternethaber sitesinin sahibi olan hadi özışık - süleyman özışık kardeşler en yakınları olan süleyman soyluyla benim aramda aracılık yaptıklarını yalanlamışlar, söyleyen şerefsizdir demişler. Ben kimseye hile yapmam, ancak kendimi de rezil duruma düşürmem" diyerek Hadi Özışık ile arasında geçen görüşmeyi paylaştı.
"BENİ YALANLAMAYIN HERKESİ REZİL EDERİM"
Peker'den 2. video geldi, Peker, "Anlatımlarımda ismi geçen herkesi uyarıyorum. Beni yalanlamayın, herkesi rezil ederim. Adam gibi dik duracağız. Yoksa yerle yeksan ederim!" dedi.
İşte Peker'in 2. ifşası:
Hatay'da depremzedelere İmamoğlu ablukası! İmza verenlere tehdit, CHP'lilere engel
Şehir hastanelerini işleten firmalara hasta garantisi verilecek
Edirne’de tabelalar değişti, market rafları boşaldı, boş gelip tıkabasa dönüyorlar! Edirne esnafı artık Bulgarca bilen çalışan arıyor!
Tevfik Göksu’nun aile şirketinden neler çıktı neler!
E Yuh artık ! Kedicikler, Şehitler gelirken PKK’yı kızdırmak için oynuyormuş !
Bakan Şimşek: KDV ve MTV'de genel bir artış olmayacak
‘İstanbul’u vermemek için delil yaratmaya çalışıyorlar’
Van’da esnafların ekonomi isyanı: "Günde 50 kişi gelip 'bir fitre parası verin' diyor. Tavuk kemikleri çıkarıyoruz, gelip 'onu bana ver götüreyim akşam çocuklarıma çorba yapayım' diyor"
Büyük tepki var! Adalet Bakanı açıklama yaptı: İki çocuğunu gözünü kırpmadan katlettiği halde nasıl dışarıda?
Atatürk Orman Çiftliği alanları ‘talan’ ediliyor… Açık artırma ile kiraya çıktı!
Kendi binasını bedelsiz devreden bakanlık aylık '2.5 Milyon TL'ye kiraya çıktı!
Erken seçim anketinde dikkat çeken sonuç: Gerekçeler sıralandı, hayat pahalılığı ön planda
Melih Bulu'yu görevden aldıran toplantının detayları
19 yıl sonra yakalanan Hizbullahçıyı 6 ay sonra tahliye etmişler!