Hadise sahnede isyan etti: "Biz ne yaşıyoruz? Biz kadınlar rahatlıkla arabamıza yürüyemeyecek miyiz? Arabaya yürümek bile bizi korkutuyorsa demek ki bu ülkede çok acil bir şeyler değişmeli"

33 izlenme 07 Ekim 2024
Reklamlar

Arkadaşıyla arabasına giderken yaşadığı korkuyu sahnede anlatan şarkıcı Hadise, "Arabaya yürümek bile bizi korkutuyorsa demek ki bu ülkede çok acil bir şeyler değişmeli" dedi



Türkiye kadına yönelik şiddet ve kadın cinayetleriyle sarsılmaya devam ederken iki kadının canice katledilmesi ve Beyoğlu’nda bir kadının sokak ortasında tacize uğraması gündeme oturdu.

Şarkıcı Hadise de konseri esnasında sahneden, bir arkadaşıyla arabasına binerken yaşadığı tedirginliği anlatarak şu ifadeleri kullandı:

 "Biz ne yaşıyoruz? Biz kadınlar rahatlıkla arabamıza yürüyemeyecek miyiz? Dün akşam bir kız arkadaşımla arkadaşımızın evinde çok güzel  bir akşam geçirdik. Sonra çıktık arabaya doğru yürüdük ve biz korktuk. Arabaya yürümek bile bizi korkutuyorsa demek ki bu ülkede çok acil bir şeyler değişmeli. Biz bunun için yalvarmak zorunda mıyız? Biz korkarak mı yürüyeceğiz sokaklarda? Umarım devlet bizi duyuyordur. Çünkü bunu biz yapamayız. Devlet bize sahip çıkmalı."

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İsim vermeden hedef aldı! İnce'den Egemen Bağış yorumu... Bir yanda af, bir yanda yeni cezaevi inşaatları Büyük felakette sekizinci gün: Can kaybı 31 bin 643'e yükseldi, umutlu bekleyiş sürüyor Maltepe İlçe Seçim Kurulu’ndan AKP ve MHP’lilere suç duyurusu!