Havalimanlarında son dönemde satılan ürünlerin yerli yolcu tarafından alınması, deyim yerindeyse imkansız hale geldi. Bir şişe suyun 11, bir gofretin 29, hamburgerin ise 110 TL'den satıldığı İstanbul'daki havalimanlarında yolcular yüksek fiyatlardan, işletmecilerse Euro bazlı yüksek kiralardan yakınıyor.
İNDİRİM İSTİYORLAR
Öte yandan İstanbul Havalimanı'nı işleten İGA ile görüşen işyeri sahiplerinin, kiralar konusunda yardım talebinde bulunduğu, İGA'nın da konuyu değerlendirdiği öğrenildi. Aynı şekilde Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki işletmelerin de İSG'den kira indirimi talep ettiği belirtildi.

Bir şişe suyun 11 TL'den bir hamburger menüsünün ise 110 TL'den satıldığı İstanbul Havalimanı'nda, bir gofret 29, bir dilim su böreği 40, bir adet lahmacun ise 24 TL'den satılıyor.
https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonomi/havalimanindakifiyatlarucusagecti6834173/
3.3 milyon kişiye e-haciz şoku!107 izlenme
TÜİK verileri açıklandı: Gerçek işsizlik üçüncü çeyrekte yüzde 26.5 oldu33 izlenme
Halkın çoğu yurt dışında yaşamak istiyor!49 izlenme
Rusya açık açık uyardı: "Birliklerimizi artırırız"50 izlenme
Bakan Soylu: Patlama yaşanan havai fişek fabrikasının çalışma izni iptal edilecek52 izlenme
Kene can almaya devam ediyor… Sivas’ta 7. ölüm!66 izlenme
İspanya’daki dev uyuşturucu soruşturması Türkiye’ye sıçradı! Geminin Türk sahibi gözaltında26 izlenme
İmamoğlu’ndan Erdoğan’a ‘İstanbul’ yanıtı35 izlenme