Şırnak Üniversitesi Rektörü Abdurrahim Alkış, kardeşinin sosyal medya paylaşımıyla gün yüzüne çıkan 'adrese teslim' kadro ilanını haberleştiren medyaya yönelik sert ifadelerde bulundu.
"Son günlerde, sadece İlahiyat Profesörü ve mümin bir Rektör olduğum için, her taşında alnımın teri olan üniversitemizi ve şahsımı hedef tahtasına oturtan, ülkemizdeki fitne odağı kafir ve mürted odakların güdümündeki sözde haber mecraları Oda TV, Halk TV, Sözcü, Birgün, Cumhuriyet ve maalesef bunlarla aynı hizaya düşen bizim cenahtaki avanak medya mensupları ve ahmak köşe erbabı karşısında adeta peygamberi bir yalnızlık yaşıyordum" diyen Alkış, "Bugün bu imtihan gününde, kimlerin bizimle omuz omuza durduğunu, kimlerin de susarak ya da köşeye çekilerek bu linç kervanına zımnen katıldığını tek tek not ediyoruz. Bizimle olanları da, bize sahip çıkmayanları da unutmayacağız" ifadelerini kullandı.
Abdurrahim Alkış'ın kardeşi Abdullah Alkış, üniversitenin bir kişilik açtığı personel ilanının kendisi için olduğunu Facebook hesabından paylaşmış, "Merak etmeyin bu sefer her şeyi düşündük. Bu üniversitenin gerçek sahibinin biz olduğunu bir kez daha göstereceğiz. Rektör abime kafa tutanların üniversitede barınamadığını zaten gösterdik, şimdi de benim güvenlik kadromu iptal ettiren o namussuzlara ders verme sırası geldi" diye yazmıştı.

T24'ün haberine göre; Rektör Alkış'ın skandal sözlerinin yer aldığı açıklaması şu şekilde:
Atamasının medya sayesinde engellendiğini öne süren Abdullah Alkış da "Bana ve abime bela olan, atamamı bozan, başta ODA TV olmak üzere tüm namussuz kafir medyaya karşı Cuma günü namazdan sonra üniversitemiz kampüsü girişinde tüm üniversite toplanacağız. Değerli hocalarımız abim için kafir medyaya bir darbe indirecek. Abimin talimatıdır, herkes katılsın dedi. Ben de orada olacağım kim gelmiş kim gelmemiş not edeceğim" diye yazdı.
Nasuhi Güngör, kendi kitabını yalanladı: Gülen-Erdoğan görüşmesi bilgisi dedikodulara dayanıyor203 izlenme
Zamlar arttı, tüketiciler çözüm arıyor! Fiyatların olduğu site 2 milyona yakın tıklandı31 izlenme
Financial Times: "Türkiye petrol alabilmek için elindeki ABD varlıklarını satıyor"25 izlenme
Eğitimdeki tasfiyeye tepki! "20 bin öğretmen tek bir İmza ile cezalandırıldı"26 izlenme
YSK içinde imam hatip kavgası "Halkın yarısı YSK’ya güvenmiyor!"425 izlenme
AKP'li belediyenin etkinliği hedefteydi, HÜDA-PAR'dan "konser yapılmasın" çıkışı: "Eğlence adı altında..."40 izlenme
TİP Can Atalay için harekete geçti28 izlenme
İmamoğlu: "Amaçlarını biliyoruz. Önümüzdeki seçimleri yargı eliyle dizayn etmek. Arkadaşları vakit kaybetmeden bir an önce sandıkla evine yollamanın zamanı gelmiştir"34 izlenme
Büyük koronavirüs tehlikesi! "Umrecilere kontrolde çıkmasın diye ateş düşürücü verildi!"
İtibardan tasarruf etmiyorlar, ihaleyi de AKP'li adaya veriyorlar: 122 milyonluk ihale AKP’li adaya verildi!
Kızılay'ın çadır stoğu ortaya çıktı: Deprem olursa 200 kişiden sadece birine çadır var
Emin Çölaşan: Mucize beklemenin anlamı yok!