Cübbeli sarıklı bir vatandaşın üstü açık son model araba ile trafikte görülmesi dikkat çekerken sosyal medyadan tepkiler geldi. "Eeee tabiigeçim derdindeki vatandaşa şükür tavsiye ederler..." yorumu yapıldı.
Doların fırlaması, çip krizi derken otomobil fiyatları aldı başını gitti. Artık neredeyse 1 milyonun altında kalan araç sayısı kalmadı. Orta gelirli ailelerin otomobil alma hayalleri suya düştü.
Tarikat üyeleri ise her gün geçim derdindeki vatandaşa şükür tavsiyelerinde bulunuyor.
Sosyal medyada yayılan bir videoda sarıklı, Cübbeli bir tarikat mensubunun son model üstü açık bir otomobile bindiği görüldü.
Her gün şükür tavsiyelerinde bulunan sarıklı cübbelinin böylesine lüks bir arabaya binmesi gündem oldu.
Video sosyal medyada büyük tepki topladı. Sarıklı vatandaş hakkında sosyal medyada şu tepkiler geldi:
“Üstü açık son model arabasıyla gününü gün etti”
“Ahirette iman, dünya da mekan...”
“Nasıl almış o arabayı , hoca efendi.”




ERDOĞAN KAZANINCA SARIKLI AMCA DİSKO OYNAMIŞTI
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeniden cumhurbaşkanı seçilmesi AKP’lileri sokaklara dökerken sarıklı ve cübbeli bir amcanın Demet Akalın’ın “Kulüp” şarkısıyla disko dansı yapması gündem olmuştu.
Amca o kadar kendinden geçti ki yanındakilerle birlikte çıktığı minibüsün üstü zıplamaktan içe doğru göçtü.
Yeniçağ
Erdoğan’ın tartışmalı diploması AİHM’nin gündeminde!
Plajlar halka değil ranta açılıyor
TL’de değer kaybı ne anlama geliyor? Ekonomist Oğuz Oyan anlattı
Arınç'ın FETÖ'den yargılanan damadına şok!
Merkez'in 'kazığı' için özel düzenleme
Özgür Özel'den kayyuma doğrudan ilk mesaj: "Kardeşim olsa affetmem, affetmeyeceğim"
Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, son üç yılda 244 arsa ve araziyi 193 milyon dolara sattı!
Murat Yetkin, Ankara kulislerinde dolaşan müthiş iddiayı yazdı: "İktidar, Kılıçdaroğlu hakkında vurucu bir dosya arıyor"
Vitrininde bulunan fareli fırın kapatıldı
Doğalgaz için arazilere el konulacak şehirler belli oldu