AKP’ye yakınlığıyla bilinen gerici Yeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliğinde Candan Erçetin’in sahneye çıkmasından rahatsız oldu. Karahasanoğlu, “30 Ağustos, Fransızca şarkı meraklısına kaldı” dedi. Karahasanoğlu, ’30 Ağustos, Fransızca şarkı meraklısına kaldı ise’ başlıklı bugünkü yazısında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliğinde Candan Erçetin’in sahne alacak olmasından rahatsız oldu.
“Yunan gibi kıyafetler eşliğinde, Yunan’dan farksız sözlerle halkın karşısına çıkarsanız ‘Siz hangi zaferi kutluyorsunuz’ diye sorulmaz mı? Aynı şekilde, 30 Ağustos, Fransız’a karşı, İtalyan’a karşı kazanılmıştır. Bir sene sonra da olsa, İstanbul’un işgalinin sona ereceğinin habercisidir. Ama siz, hem 30 Ağustos’u kutlar, hem de o sembol tarihte, yendiğiniz gavurun sözleri ile şarkı söylemeyi bir maharet zanneden şarkıcılarla halkı buluşturursanız. Kafanızda bir sakatlık var demektir.”
https://www.abcgazetesi.com/ibbnin30agustoszaferbayramikutlamalarigericiakitirahatsizetti37848
Şahenk’ten 3 ayda 4’üncü satış! Orayı da devrediyor271 izlenme
Fedakârlık isteyen Erdoğan’a vatandaştan yanıt: "Yemeyelim mi? Aç mı duralım?"98 izlenme
Ev sahiplerine nefes aldıracak hamle: Emlak vergisine sınır geliyor19 izlenme
"Yumurta ithalatı kapıda!"96 izlenme
AKP'li İBB Meclis Üyesi'nin Bektaşilere skandal hakareti sonrası ortalık karıştı, tepki yağdı, özür dilemek zorunda kaldı!63 izlenme
Adalet Bakanı Tunç'tan 'Yenidoğan çetesi' açıklaması: Erdoğan talimat vermiş26 izlenme
Melih Gökçek’in oğulları sabıkalı çıktı!1404 izlenme
Yunus Emre Göçer'in ölümünde yeni gelişme: Eşi polisler ve savcılar hakkında suç duyurusunda bulundu44 izlenme