Home
02 Mayıs 2019 ( 210 izlenme )
Reklamlar

İBB'nin yandaşlara aktardığı yüz milyonlarca liraya ilişkin haberlere erişim engeli!


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2018 ve daha öncesinde vakıf, dernek ve cemaatlere yüz milyonlarca liralık 'yardım' haberleri, T3 Vakfı'nın talebi üzerine erişime engellendi.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 2018 ve daha öncesinde vakıf, dernek ve cemaatlere yaptığı yardımın 847 milyon liradan fazla olduğu yönündeki haberlere sansür geldi. 

Türkiye Teknoloji Takımı adlı vakfın başvurusu üzerine, soL Haber Portalı'nda yayımlanan "AKP'li başkanların yandaş vakıf ve derneklere aktardığı paranın faturası belli oldu" başlıklı habere erişim engellendi. 

Söz konusu haberde, İBB'den yardım alan kuruluşların önemli bir bölümününün Erdoğan'a yakın vakıf ve derneklerden oluştuğu, 2018 yılı ve öncesinde harcanan miktarın 847 milyon 592 bin 858 lira olduğu belirtiliyordu. 

İşte söz konusu haberle ilgili erişim engeli getirilen siteler: 

http://haber.sol.org.tr/turkiye/ibbninyandaslaraaktardigiyuzmilyonlarcalirayailiskinhaberlereerisimengeli262158

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Karabük'te orman yangını yeniden başladı! Müdahale devam ediyor Kurumların bütçelerinde dikkat çeken kesintiler 85 kişinin hayatını kaybettiği binanın yıkılmasında tek kusurlu olarak depremi gösterdiler Benzin ve motorine yine zam geliyor