Peker'in iddiaları sonrası Toklu bir açıklama yapmış, ''Bütün her şey ortaya çıkacak. Kalmışsam o dönem otelin sahibi kimdir bir araştırın bakalım. Ben kendimden eminim'' ifadelerini kullanmıştı.
Toklu ayrıca bindiği otomobil için ise hakimler ve savcıların daha pahalı arabalara bindiğini de iddia etmişti.
Toklu'nun açıklamaları sonrası Sedat Peker, sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu.
Yeni iddiaları da gündeme getiren Peker'in paylaşımları şöyle:
''1Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı esat toklu bey, görünen o ki sen de süslü süleyman gibi poliçe seslerini, para seslerini çok seviyorsun. Benim ailem zengin diyorsun, senin ailen son beş senede zengin oldu.
2Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı esat toklu bey, diyorsun ya birçok hakim, savcı böyle lüks araba kullanıyor; işte bu, ülkedeki adaletin ne kadar yozlaştığının göstergesi. Utanmadan sen iki milyonluk arabaya nasıl biniyorsun? (zengin fetöcüler sağolsun).
3Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı esat toklu bey, sen hikayeyi bırak. Geceliği yüz bin lira olan otelde kaldığına dair faturayı yayınlasana. Alışmışsınız lafı uzatmaya. Kısa, net cevap. Faturayı yayınla.
4Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı esat toklu bey, Bu mazlum, bu garip millet muktedir olduğunuz bugün sizden hesap soramasa da, Yüce ALLAH’ın mahkemesi Mahkemei Kübra’da sizden hesap soracak.
5Sizin TCK kanununda yazmayan, ilahi kanunda yazan bu sözü unutma “Zalimin zulmü varsa, mazlumun Yüce ALLAH’ı var.”
6Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı esat toklu bey, o tarihte otelin sahibi Sezgin Baran Korkmaz değildi diyorsun, o zaman otelin sahibini söyle. Hepiniz yavaş yavaş tuzağa geliyorsunuz. Şimdi işler daha renklenecek. Şekerli suya gelen arı gibisiniz, tuzağa düştünüz.''



Ters kelepçeyle gözaltına alınanlar Mavi Marmara'da öldürülenlerin kızları çıktı28 izlenme
Anket sonuçları ortaya çıktı: Vatandaştan Erdoğan’a erken seçim yanıtı24 izlenme
Cumhuriyet'in inşasıyla dünyaya örnek bir model yaratılmıştı: 100. yıla borç içinde girdik35 izlenme
Vatandaşın parası faize gitti!60 izlenme
Numan Kurtulmuş'tan tarihi itiraf 'Canlı bombalar devam edebilir, referandumdan 'Evet' çıkınca terör biter !'349 izlenme
Deprem bölgesindeki konut ihaleleri tanıdığa26 izlenme
Konyalı kartlara sarıldı, Giresun ek hesapları patlattı19 izlenme
Ankara’da gizli sığınak görüntüleri ortaya çıktı! Sığınakta 10 oda 15 salon 10 koridor ve 12 tuvalet var60 izlenme