Anasayfa1
07 Mart 2021 ( 72 izlenme )
Reklamlar

İbrahim Zarap'ın öldüresiye dövdüğü kadın konuştu!


Samsun’un Canik ilçesinde İbrahim Zarap isimli bir erkek, boşandığı kadını şiddete maruz bıraktı. Şiddete uğrayan kadın ilk kez konuştu.




Samsun'da sokak ortasında boşandığı kadını öldüresiye döven erkek, Türkiye'de infiale neden oldu. Kadının darp edildiği anlar bir vatandaş tarafından kaydedilip sosyal medyaya yüklendi. Olayın duyulmasının ardından İbrahim Zarap isimli saldırgan tutuklandı.

İbrahim Zarap'ın darp ettiği kadın konuştu

Samsun’da sokak ortasında eski kocasının saldırısında yaralanıp, Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde müşahade altında tutulan E.M., yaşadığı korku dolu anların ardından DHA'ya konuştu. E.M., “Ben daha önce de kendisinden şikayetçi olmuştum, zaten boşanmıştık. Dışarı çıkmasını asla istemiyorum hep tutuklu kalsın” dedi.

https://www.gercekgundem.com/guncel/257143/ibrahimzarapinolduresiyedovdugukadinkonustu

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Elektriğe zam mı geliyor? Başkan sinyali verdi, kulislerden oran çıktı! Başakşehir yetmedi, şimdi de Cumhurbaşkanlığı Spor! Tarikattaki kavga büyüyor: Menzilcilerin iki kolu olan Semerkand ile Serhendiciler Belçika'da birbirine girdi! Kredisini ödemediği için takibe düşen kişi sayısı yüzde 82 arttı