İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada, “İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişliği tarafından İBB ile bağlı kuruluş ve iştiraklerinde işe alınan personelin, işe girişine yönelik hazırlanan tevdi raporu, Cumhuriyet Başsavcılığımızın memur ve özel soruşturma bürosuna teslim edilmiştir” denildi.
İBB Başkan Danışmanı Murat Ongun, raporun sunulması sonrasında sosyal medyada “İBB ile ilgili iddianame düzenlendiği” yönünde haberlerin doğru olmadığını belirterek, “İçişleri Bakanlığı’nın savcılığa sunduğu bir rapor var. Savcılık bu raporu inceleyip soruşturma açabilir ya da soruşturma yapılmasına yer olmadığına karar verebilir” dedi.
AKP kurucusundan önemli iddia: "AKP içinde 'Erdoğan gidecek' deniyor"37 izlenme
İBB hakkındaki iddialara tek tek yanıt verdi! Ekrem İmamoğlu 'İbretiâlem için paylaşın saygıdeğer vatandaşlarım' diyerek duyurdu39 izlenme
Adnan Oktar soruşturmasında ilginç detay! Hepsi kuyumcu olmuş!182 izlenme
Sedat Peker'in ifşa ettiği, FETÖ elebaşına 'idolüm', Erdoğan'a ise 'aşık oldum' diyen Fettah Tamince kimdir?93 izlenme
Artvin'i sel vurdu34 izlenme
CHP’li Kılıç’tan Erdoğan’a ‘vitrin mankeni’ yanıtı!122 izlenme
Adıyaman’da tarihi sevinç! CHP adayı büyük farkla kazandı, halk sokaklara döküldü54 izlenme
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tutuklandı14 izlenme
Sahiller turizmciler ve inşaatçılar için özelleştiriliyor: İhale yöntemiyle satışa çıkarıldı
Muhtarları 'bürokrat yemeği' diye davet ettiler, karşılarında Cumhur İttifakı yöneticilerini buldular!
Emlak Konut'un 'orta gelir' için yapacağı evlerin fiyatları tartışma yarattı
Yurt dışı oyları İstanbul'da 7 kilitli odaya kapatıldı