Fatih'te bir İETT otobüsünde yolcu ve otobüs şoförü arasında kavga çıktı. Kavgada yolcu, İETT şoförüne silah çekerken, o anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
İstanbul'un Fatih ilçesinde Fevzipaşa Caddesi'nde dün sabah saat 09:00 civarında, İETT otobüsündeki bir yolcu, otobüsün fazla yolcu almasına tepki gösterdi. Olayın ardından otobüs şoförü ve yolcu arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
İddiaya göre yolcu, belinden çıkardığı havalı tabancayı otobüs şoförüne doğrulttu. Bunun üzerine otobüs şoförü koltuğundan kalkarak yolcuya yumrukla saldırdı. Bunun üzerine yolcu, elindeki havalı tabancayı üst üste ateşledi. O anlarda otobüsteki bir kadın, plastik mermilerden kaçan otobüs şoförü ile silahlı yolcunun arasında kaldı.
SERBEST BIRAKILDILAR
Yolcu ise havalı tabancayı beline koyarak olay yerinden kaçtı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri yolcu ve otobüs şoförünü gözaltına aldı. Her iki taraf da birbirinden şikayetçi oldu. Emniyetteki işlemlerin ardından serbest bırakıldılar.
HAVALI TABANCALI KAVGA KAMERAYA YANSIDI
Yaşanan olay bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, yolcunun otobüs şoförüne havalı tabanca doğrulttuğu ve sonrasında ikilinin kavga ettiği görülüyor. Yolcu havalı tabancayı ateşlerken İETT şoförü, otobüsteki bir kadının arkasına saklanıyor. O anlarda çevredekiler de korkuyla kaçıyor.
Yeniçağ
Erdoğan’dan dolar açıklaması:Onların dolarları varsa bizim de halkımız, hakkımız, Allah'ımız var
Güne damga vuran paylaşım: İki fotoğraf arasındaki farkın adıdır Atatürk!
Yap işlet devret bütçeyi bitirdi!
İliç'te 9 madenci hala toprak altında: Madeni işleten Anagold 27 işçiyi işten attı
Mercedes İsrail'e yardım edince gurbetçinin mersedes açıklaması gündem oldu
Türkiye saat 9.05'te Ata'sına saygısını gösterdi
İnfaz yasası resmileşti, Barışların tahliyesi için engel kalmadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan'a togg takdim etti
Ürünlerinde domuz eti çıkan Köfteci Yusuf’tan aldıkları ürünleri iade etmek isteyen vatandaşlar, aldıkları yanıtla ikinci şoku yaşadılar
Erdoğan 'müjde' diye duyurmuştu... Öğretmenler bakanlığın kapısına dayandı '87 bin ücretli öğretmen sayısı kadar kadrolu öğretmen atanmalıdır'
BOTAŞ’ın 1 yıllık bütçe yükü 179 milyar TL’ye ulaştı!
'Gerekirse soğan ekmek yeriz, Erdoğan'dan vazgeçmeyiz' diyen vatandaş: 'Köfteci Yusuf'un yanındayız, kurulan kumpasın farkındayız. Gerçekler ortaya çıkacak, bu milleti kandıramayacaksınız'
Merkez Bankası Başkanı enflasyon ve faiz söylemini değiştirdi, dolar fırladı!
Mehmet Şimşek'in danışmanının çift maaş aldığı ortaya çıktı