Daha önce yaptığı bir anketle Gürsel Tekin'in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan daha çok sevildiğini iddia eden ve iktidara yakınlığıyla bilinen ORC Araştırma, 5 büyükşehir için son seçim anketini yayınladı. "Bu Pazar Genel Seçim Olsa, Hangi Partiye Oy Verirsiniz?" sorusunun yöneltildiği araştırma, 1619 Kasım 2025 tarihleri arasında 5 ilde toplam 7920 katılımcıyla gerçekleştirildi.

ORC Araştırma, daha önce 2830 Eylül tarihleri arasında 26 ilde muhalif seçmenlerle yaptığı "En Sevilen CHP’li Siyasetçiler Kimlerdir?" anketiyle gündem olmuştu. Sonuçlar, kamuoyunda büyük şaşkınlık yaratmıştı.
Ankete göre "en sevilen" CHP'li siyasetçiler sıralaması şu şekildeydi:

Özellikle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, kayyum Gürsel Tekin'in arkasında 5. sırada yer alması ve Tekin'e yüzde 41 gibi bir sonuç çıkması anketin güvenilirliğine dair ciddi tartışmaları da beraberinde getirmişti.
ABD Büyükelçisi Atatürk'ü yere göğe sığdıramadı!40 izlenme
Turhan Çömez İsrail’le nasıl ticaret yapıldığını ifşa etti32 izlenme
Bakan Koca verileri açıkladı: 27.802 yeni vaka tespit edilirken, 276 kişi hayatını kaybetti, 29.191 kişi sağlığına kavuştu!412 izlenme
Akşener’in eski yardımcısı Ece Güner'den İmamoğlu'na destek: "İmamoğlu’na verilmeyen her oy Kurum’a yarayacak"36 izlenme
Motorine bu gece de zam geliyor!53 izlenme
Dünyanın en kazık köprüsü15 izlenme
Özgür Özel: "Bahçeli ve Erdoğan iddianamenin arkasından çekildi"20 izlenme
Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney'den AKP’ye müthiş 'tuzak'22 izlenme