Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programına konuk olan Prof. Dr. İlber Ortaylı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Mansur Yavaş hakkında övgülerde bulunan Ortaylı, "Arkasından Beypazarı gibi bir efsaneyle gelen Mansur Bey, berbat olan Başkentimizi ıslah ediyor. Allah ömür verirse bunu başaracağına eminim. Efsanevi, heykellik adamlar." ifadelerini kullandı.
İlber Ortaylı'nın açıklaması şöyle oldu:
Mansur Bey bir belediye residir. Küçük Anadolu'nun, orta Anadolu'nun uykudaki,, iflas eden kasabalarıdan birinin başına geçti.
Bu lafı cesaretle söylüyorum. Beypazarı olarak kaldı ve üretken oldu, ananeyi de devam ettiriyor. Büyük başarı.
Onun yüzünden etrafı şehirler de öyle olmaya başladı. Yani Güdül, Nallıhan, Çamlıdere... Yani Ankara-İstanbul yolculuğu yapanlara tavsiye ediyorum, durun durun bakın. Görürsünüz.
Arkasından Beypazarı gibi bir efsaneyle gelen Mansur Bey, bugün berbat olan büyükşehirimiziB, aşkentimizi ıslah ediyor. Allah ömür verirse bunu başaracağına eminim.
İktidarlar, bizzat kendi partileri mani olsa da onu halleder. Kişiliği de çok iyi.
Efsanevi, heykellik adamlar. (Mansur Yavaş, Yılmaz büyükerşen)
Dolar ve Euro rekor tazeledi
‘Suriyeliler bazı ilçelerimizde belediye başkanlığına aday olsalar kazanırlar’
İsrail donanması, Küresel Sumud Filosu'ndaki bazı gemilere tazyikli su ve kimyasal sıvı sıkarak saldırdı
Deniz Gezmiş’in kardeşi Hamdi Gezmiş vefat etti
İBB davası kapsamında tutuklanan kadınların, aileleri ve yakınları ile bir belgesel hazırlandı
Akit yazarından skandal sözler: Hadise üzerinden Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı!
Sezgin Baran Korkmaz, kendisi ve ABD’de tutuklu patronları ile Erdoğan’ın nasıl görüştüğünü ve destek olduğunu kendi ağzıyla anlatıyor!
İstanbul’da yaşamanın bedeli ağırlaştı: Aylık maliyet dudak uçuklattı
Sedat Peker'den flaş Uğur Mumcu suikastı iddiası!