İmam Hatip mezunu vatandaş, imamlık stajı yaptığı dönem yaşadıkları sonrası nasıl ve neden deist olduğunu anlattı!

49 izlenme 25 Eylül 2022
Reklamlar

Uzun bir süre Hollanda'da çalıştıktan sonra Türkiye'ye dönen vatandaş bir sokak röportajı sırasında anlattıklarıyla Avrupa ülkelerindeki ekonomik adaletin ne boyutlarda olduğunu ortaya koydu. İmam Hatip mezunu vatandaş imamlık stajı yaptığı dönem yaşadıkları sonrası nasıl deist olduğunu da açıkladı.

Antalya'da sokak röportajı yapan “Kendine Muhabir” isimli Youtube kanalında yayınlanan bir röportajda İmam Hatip mezunu olduğunu söyleyen bir yurttaş nasıl deist olduğunu anlattı.

Hollanda'da çalıştığı dönemle, Türkiye'de bulunduğu süre zarfındaki işlerini karşılaştıran vatandaş stajyer imam olarak çalıştığı yerde yaşadığı olaylardan sonra verdiği kararı şu sözlerle anlattı:  “Vakıflara, öğrenci yurtlarına toplanan paraların imamlar tarafından cebe indirildiğini gördüğüm gün hayatım değişti. Ben şu anda deist bir vatandaşım." 

DEİST NEDİR?

İnanışın tanımlanmasında kullanılan doğal din ya da doğal inanç kavramları, hiçbir aracı olmaksızın sadece akıl yoluyla kavranabilecek yalın bir Tanrı inancını belirtir.

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Türkiye’den yoksulluk manzaraları! Yoksul bir ailenin 13 yaşındaki çocuğu ‘Acıkmamak için kendimi geliştiriyorum, aklımdan çıkarmaya çalışıyorum, bazen fazla su içiyorum’ YSK, Almanya'da 9 merkezde seçimi iptal etti Tetikçi ‘Papi’ kayıp! Dünya bu Türk'ün dolandırıcılığını konuşuyor !