İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınarak tutuklanmasına kamuoyundan büyük bir tepki geldi. Yapılan son anket çalışması, “Soruşturmalara ilişkin kanaatler ve İmamoğlu algısı” başlığıyla kamuoyuyla paylaşılırken anketten, AKP iktidarına kötü haber geldi.

Söz konusu ankette halkın yüzde 58’inin İmamoğlu hakkındaki yolsuzluk suçlamalarına inanmadığı ortaya konulurken yüzde 65 ise İmamoğlu’nun tutuklanmasını yanlış buluyor. Halkın yüzde 61’i İmamoğlu’nun, Cumhurbaşkanı seçilmesin diye tutuklandığını düşünürken yüzde 67’si ise İmamoğlu’nun tutuklama sürecinde dirayetli bir duruş sergilediğini düşünüyor.

Yapılan anketten çıkan sonuçlara göre, İmamoğlu’nun hakkındaki terör suçlamalarına inanmayanların oranı ise yüzde 68 olarak belirlenirken “Soruşturmalara bilgi ve belge getirenler CHP’lilerdir” ifadesine katılmayanların oranı yüzde 52 oldu.
Ses tonu ve diksiyonuyla dikkat çeken sokakta yaşayan vatandaş: 'Yardım için hangi belediye, kaymakamlığa gittiysem yok çektiler'57 izlenme
Akaryakıta zam geliyor20 izlenme
Marmaris’i de işgal etmeye başladılar! Sığınmacılar Türkiye’nin her yerine yayılıyor!52 izlenme
Esenyurt kayyumunun ihalesine AKP'li şirket bile itiraz etti! 9 milyon TL'lik 'kamu zararı' iddiası!30 izlenme
CHP'li Karabat: "AKP’nin açıklayamadığı belgeleri ben açıklıyorum"34 izlenme
AKP’nin listesi Meclis’te saltanat devri hedefliyor54 izlenme
“Galatasaray Adası benim” diyen Osmanlı torunu, Müjdat Gezen'e dava açmıştı, duruşma ertelendi291 izlenme
İmamoğlu'nun paylaşımlarını sokakta dağıtan avukat Burak Saldıroğlu çıkarıldığı mahkemede tutuklandı!32 izlenme
Polisin müdahalesi ile yere düşen 89 yaşındaki hekim konuştu: 'Dileriz ki bundan sonraki beyaz gömleklerimiz çamurlanmaz'
Ekmek makarna ve ete zam yağacak!
İBB'nin baktığı tek Kavakçı o değilmiş: İşte Kavakçı ailesinin bilinmeyen dayıları
'Yenidoğan çetesi' soruşturmasını yürüten Savcıyı tehdit davasında 5 tahliye